
Ερευνα για ανάμειξη του υπουργού Εξωτερικών του Μαυροβουνίου σε λαθρεμπόριο τσιγάρων
Το δικαστήριο της Νάπολης ξεκίνησε την Τετάρτη έρευνα εναντίον του υπουργού Εξωτερικών του Μαυροβουνίου, Μπράνκο Πέροβιτς, και 26 μελών της μαφίας, της οικογένειας Μακαρόλα.
48
Το δικαστήριο της Νάπολης ξεκίνησε την Τετάρτη έρευνα εναντίον του υπουργού Εξωτερικών του Μαυροβουνίου, Μπράνκο Πέροβιτς, και 26 μελών της μαφίας, της οικογένειας Μακαρόλα.
Σύμφωνα με το δικαστήριο της Νάπολης, οι κατηγορίες αφορούν στην παράνομη εισαγωγή λαθραίων τσιγάρων, ποσότητας 50 κοντέινερς μηνιαίως, όταν ο Μπράνκο Πέροβιτς εργαζόταν στα γραφεία της γιουγκοσλαβικής αεροπορικής εταιρίας JAT στη Ρώμη.
Οι εισαγγελικές αρχές της Νάπολης εκτιμούν ότι η παράνομη εισαγωγή τσιγάρων, που ανέρχεται στα δύο δισ. λιρέτες (340 εκατ. δρχ.), απέφερε στον Πέροβιτς και στους συνεργάτες του καθαρό μηνιαίο κέρδος γύρω στα 6 δισ. λιρέτες (1 δισ. δραχμές).
ΜΠΕ
- ΠΑΣΟΚ: Οι «μεταγραφές», ο Τσίπρας και οι ανεξαρτητοποιήσεις
- Δράμα: Πτώσεις δέντρων από τους ισχυρούς ανέμους – 41 κλήσεις στην Πυροσβεστική
- Σπάνια πανομοιότυπα τετράδυμα γεννήθηκαν στην Αυστραλία – Η έκπληξη της γιατρού
- Greece Faces First Major Heatwave of the Year as Temperatures Approach 43°C
- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά τη λήξη του τελικού (vid)
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026
- ΗΠΑ: Η «δίψα» για data centers… συρρικνώνει λίμνες – Οι εντυπωσιακές συμπτώσεις
- Ο Μπρους Λι πέθανε ξαφνικά στο απόγειο της καριέρας του – Οι τελευταίες ημέρες της ζωής του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442