
Ισραηλινή εφημερίδα αποκαλύπτει διαδικτυακές απειλές για τη ζωή του Μπαράκ
Η ισραηλινή εφημερίδα Μaariv αποκαλύπτει την Τετάρτη την ύπαρξη στο Διαδίκτυο μιας εβραϊκής ηλεκτρονικής διεύθυνσης που προπαγανδίζει τη δολοφονία του πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ.
55
Η ισραηλινή εφημερίδα Μaariv αποκαλύπτει την Τετάρτη την ύπαρξη στο Διαδίκτυο μιας εβραϊκής ηλεκτρονικής διεύθυνσης που προπαγανδίζει τη δολοφονία του πρωθυπουργού Εχούντ Μπαράκ.
Θάνατος στον Εχούντ Μπαράκ είναι ο τίτλος της έκκλησης που υπογράφει ένας νεαρός Ισραηλινός, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τη σελίδα και διαμαρτυρήθηκε για τη χρήση του ονόματός του στο δημοσίευμα.
Ο Μπαράκ είναι ένας προδότης που ξεπούλησε την πατρίδα στην Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης και είναι επιτακτική ανάγκη να τον ξεφορτωθούμε αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα. Η έκκληση για τη δολοφονία του Ισραηλινού πρωθυπουργού καταλήγει με την απειλή ότι η υπόθεση Ραμπίν αποδεικνύει πού μπορούμε να φτάσουμε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιτζάκ Ραμπίν, που είχε υπογράψει τις ειρηνευτικές συμφωνίες με τον Παλαιστίνιο ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ, δολοφονήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1995 από έναν εξτρεμιστή Εβραίο στο Τελ Αβίβ.
ΑΠΕ
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία
- Μεξικό: Τουλάχιστον 11 νεκροί και 30 τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Χεράτα» και… πέτσινα πτυχία
- Καύσιμα σε ράλι τιμών: Το αμερικανικό road trip γίνεται πολυτέλεια
- Τα… κατορθώματα του Τραμπ στο μέτωπο του πληθωρισμού

