
Το ηλεκτρονικό εμπόριο βασικό θέμα στη διάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου
Οι ΗΠΑ θα είναι ενωμένες στην κρίσιμη συνδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) που ξεκινάει στο Σιάτλ την Τρίτη.
47
Οι ΗΠΑ θα είναι ενωμένες στην κρίσιμη συνδιάσκεψη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (WTO) που ξεκινάει στο Σιάτλ την Τρίτη.
Το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει τον Μπιλ Κλίντον στην πολιτική που θα ακολουθήσει στη διάσκεψη, η οποία υπαγορεύει την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ να μην υπάρξουν δεσμεύσεις ή φόροι στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Την πρόθεσή της να υπάρξει κάποιου είδους φραγμός ή κάποιου είδους έλεγχος στις ηλεκτρονικές συναλλαγές έχει εκφράσει η πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία θεωρεί ότι το ελεύθερο εμπόριο μέσα στο Internet ευνοεί τις αμερικανικές εταιρείες σε σχέση με τις ευρωπαϊκές.
Ετσι, στην επικείμενη συνάντηση αναμένεται να γίνει χοντρό παζάρι ανάμεσα στις 135 χώρες-μέλη του οργανισμού για το στο θέμα του e-commerce.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις
- Ο Γρηγόρης διαψεύδει τον Δημητριάδη
- Φωτιά σε αεροσκάφος της Turkish Airlines μετά την προσγείωσή του – Δείτε βίντεο
- Συνταγή: Κις λορέν με σολομό και μπρόκολο
- Το τέλος της στρατιωτικής ισχύος; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones θολώνουν τη γραμμή του μετώπου
- Σε τροχιά δυσμενούς σεναρίου η οικονομία της Ελλάδας – Αποκωδικοποιώντας κρίσιμους δείκτες




