
Δεύτερη νίκη για την εθνική
Δύο στα δύο για την εθνική Ελλάδος μπάσκετ που επικράτησε και της Τσεχίας με 74-54 (ημίχρονο 37-32) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2001.
26
Δύο στα δύο για την εθνική Ελλάδος μπάσκετ που επικράτησε και της Τσεχίας με 74-54 (ημίχρονο 37-32) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2001.
Οι Ελληνες διεθνείς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα και σιγά-σιγά έχτισαν μια διαφορά που έφτασε τελικά τους 20 πόντους.
Πρώτος σκόρερ της εθνικής ο Λιαδέλης με 15 πόντους, ενώ ακολούθησαν Οικονόμου και Τσακαλίδης με 12.
Εξαίρεση στο πολύ καλό κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα για την ελληνική ομάδα, η κίνηση του Δημήτρη Παπανικολάου να μη δεχθεί να σηκωθεί σε τάιμ-άουτ, παρά το γεγονός ότι του το ζήτησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Πετρόπουλος, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του α ημιχρόνου. Στη συνέχεια πάντως φαίνεται να λύθηκε η παρεξήγηση, μετά την παρέμβαση και του προέδρου της ΕΟΚ Βασιλακόπουλου, ο οποίος πήγε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, και μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε: Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί με το Δημητρή Παπανικολάου, είναι ένας μεγάλος παίκτης και ένας μεγάλος άνθρωπος.
Το επόμενο παιχνίδι της εθνικής για τη διοργάνωση διεξάγεται τη Τετάρτη στις 6 μ.μ., με αντίπαλο την Λευκορωσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Πουαριέ: Εκτός δράσης για τουλάχιστον 9 μήνες ο Γάλλος σέντερ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου
- Εκδήλωση τιμής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους αδικοχαμένους γιατρούς του ΓΝΛ Τηλ. Ζαφειρίδη και Θεοδ. Χατζόπουλο
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 37χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία 24χρονου συμπατριώτη του
- Markos by Night: Στην κορυφή της τηλεθέασης το Σάββατο 30 Μαΐου
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Ομπράντοβιτς έχει πρόταση 10 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια από τον Παναθηναϊκό»




