
Για σκανδαλολογία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να συντηρήσει τη σκανδαλολογία, αφού αδυνατεί να δηλώσει την παρουσία της με άλλη χρήσιμη πολιτική πρωτοβουλία, δήλωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στην κατάθεση πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για το Προκαθορισμένο Στοίχημα.
48
Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να συντηρήσει τη σκανδαλολογία, αφού αδυνατεί να δηλώσει την παρουσία της με άλλη χρήσιμη πολιτική πρωτοβουλία, δήλωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας, αναφερόμενος στην κατάθεση πρότασης της ΝΔ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το διαγωνισμό του ΟΠΑΠ για το Προκαθορισμένο Στοίχημα.
Επίσης πρόσθεσε πως η κυβέρνηση με δική της πρωτοβουλία από το 1998 έχει
προκαλέσει συζήτηση για το θέμα αυτό στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Για το θέμα της αλληλογραφίας Ιντραλοτ – ΟΠΑΠ, τέσσερις εμπειρογνώμονες αποφάνθηκαν κατηγορηματικά ότι οι ενέργειες του Οργανισμού δεν έχουν ίχνος μεροληψίας και γι αυτό οι κατηγορίες είναι αστήριχτες.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ακόμη ότι ο διαγωνισμός ήταν δημόσιος και διεθνής και τηρήθηκε τόσο η ελληνική όσο και η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Αντίθετα με τους ισχυρισμούς της ΝΔ, έλαβε μεγάλη δημοσιότητα τόσο στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, όσο και σε ημερήσιες ελληνικές πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.
Τέλος, ο Ρέππας ανέφερε ότι ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε με βάση Προεδρικό Διάταγμα που ελέγχθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η σύμβαση για το προκαθορισμένο στοίχημα απασχόλησε τόσο το Ελεγκτικό Συνέδριο όσο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Τα στοιχεία για όλα αυτά θα δοθεί η δυνατότητα να γίνουν γνωστά με κάθε λεπτομέρεια κατά τη συζήτηση στη Βουλή, κατέληξε.
ΑΠΕ
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
- ISOMAT: Το όραμα που διαμόρφωσε μια νέα αγορά στην Ελλάδα και εξελίχθηκε σε έναν σύγχρονο διεθνή Όμιλο

