
Ερωτηματικά προκαλεί ο θάνατος Τούρκου βουλευτή που ερευνούσε τις σχέσεις κράτους-υπόκοσμου
Ερωτηματικά προκάλεσε στην Τουρκία ο θάνατος βουλευτή του ισλαμικού Κόμματος της Αρετής που ερευνούσε τις σχέσεις μεταξύ του κράτους και του υπόκοσμου στην Τουρκία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Κυριακή.
46
Ερωτηματικά προκάλεσε στην Τουρκία ο θάνατος βουλευτή του ισλαμικού Κόμματος της Αρετής που ερευνούσε τις σχέσεις μεταξύ του κράτους και του υπόκοσμου στην Τουρκία, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Κυριακή.
Στελέχη του Κόμματος της Αρετής χαρακτήρισαν ύποπτο το θάνατο του Μεχμέτ Μπεντί Ινσεταχτατζί και κάλεσαν το υπουργείο Εσωτερικών να αρχίσει άμεσα έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.
Ο 39χρονος βουλευτής ήταν μέλος επιτροπής που ερευνούσε το σκάνδαλο που ξέσπασε το 1996 όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται οι σχέσεις κρατικών αξιωματούχων με τον υπόκοσμο.
Associated Press
- Μαχαίρωσαν 15χρονο στον Νέο Κόσμο – Άφαντοι οι δράστες
- H Eurovision στο μικροσκόπιο της επιστήμης – Το ETH Zurich αναλύει το show όλων των show
- Κριστιάν Κίβου: Από το Τρεμπλ με τον Μουρίνιο στην κατάκτηση του «δικού του» πρωταθλήματος με την Ίντερ
- Θεσσαλονίκη: «Red alert» με τη βάση της Ryanair – Στη Βουλή το ενδεχόμενο αποχώρησης της εταιρείας
- ΗΑΕ: Γιατί το Ιράν χτύπησε με drones τη Ζώνη Πετρελαϊκής Βιομηχανίας της Φουτζάιρα – Μεγάλη φωτιά
- Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές ακόμα και… αύριο – «Δεν μπαίνουμε σε παζάρια με τη ΝΔ»


