Νοκ - άουτ για τέσσερις τουλάχιστον ημέρες τέθηκε ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, αφού έπαθε μερική ρήξη μηνίσκου. Ο διεθνής παίκτης δεν θα δώσει το παρών στο all-star game, που διεξάγεται το Σάββατο, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο πρώτο ματς της εθνικής με αντίπαλο την Εσθονία.
Νοκ – άουτ για τέσσερις τουλάχιστον ημέρες τέθηκε ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, αφού έπαθε μερική ρήξη μηνίσκου. Ο διεθνής παίκτης δεν θα δώσει το παρών στο all-star game, που διεξάγεται το Σάββατο, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο πρώτο ματς της εθνικής με αντίπαλο την Εσθονία.
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.