
Αργότερα ο Ματέους στις ΗΠΑ
Ο Λόταρ Ματέους θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στους Νιου Γιόρκ - Νιου Τζέρσεϊ Μέτροσταρς πιο αργά από ό,τι αρχικά υπολόγιζε, καθώς ο σύλλογος της Νέας Υόρκης αποδέχθηκε το αίτημα του βετεράνου Γερμανού άσου να παραμείνει στη βαυαρική πρωτεύουσα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα της 8ης Μαρτίου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, για το γύρο των 16 στο Champions League.
26
Ο Λόταρ Ματέους θα μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και στους
Νιου Γιόρκ – Νιου Τζέρσεϊ Μέτροσταρς πιο αργά από ό,τι αρχικά υπολόγιζε, καθώς ο σύλλογος της Νέας Υόρκης αποδέχθηκε το αίτημα του βετεράνου Γερμανού άσου να παραμείνει στη βαυαρική πρωτεύουσα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του στον αγώνα της 8ης Μαρτίου εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, για το γύρο των 16 στο Champions League.
Ο 38χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής είχε προγραμματίσει να εγκαταλείψει τη βαυαρική πρωτεύουσα μέσα στο Δεκέμβριο και να μεταβεί στη Νέα Υόρκη, ενώ η ένταξή του στην αμερικανική ομάδα θα γινόταν στις 20 Φεβρουαρίου. Ομως, ο πρόσφατος τραυματισμός ενός από τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προορίζονταν να καλύψουν το κενό του βετεράνου στόπερ, υποχρεώνει τον Ματέους να παραμείνει στο Μόναχο και να μην ενταχθεί στους Μέτροσταρς παρά μετά τις 8 Μαρτίου.
ΑΠΕ
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα
- Γήρας: Ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί το βιώνουν μόνοι




