
Δοκιμασία πρασίνων στον Πύργο
Ο Τάκης Γκώνιας είχε δηλώσει, την προηγούμενη Κυριακή, ότι οι παίκτες του Πανηλειακού υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους συνέχεια του θριάμβου στην Τούμπα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γιατί μόνο έτσι θα... πιάσουν τόπο οι τρεις βαθμοί που έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ. Η δήλωση αυτή καταδεικνύει την πρόθεση των γηπεδούχων, στο παιχνίδι που διεξάγεται τη Δευτέρα στις 5 μ.μ.
26
Ο Τάκης Γκώνιας είχε δηλώσει, την προηγούμενη Κυριακή, ότι οι παίκτες του Πανηλειακού υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους συνέχεια του θριάμβου στην Τούμπα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γιατί μόνο έτσι θα… πιάσουν τόπο οι τρεις βαθμοί που έκλεψαν από τον ΠΑΟΚ. Η δήλωση αυτή καταδεικνύει την πρόθεση των γηπεδούχων, στο παιχνίδι που διεξάγεται τη Δευτέρα στις 5 μ.μ.
Οι πράσινοι, πάντως, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους. Ο Γιάννης Κυράστας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιγκορ Σιμπνιέφσκι. Ο Πολωνός, κάτι με τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την Γκράτσερ (έφυγε προς τα αποδυτήρια χωρίς άδεια, όταν αντικαταστάθηκε), κάτι με το πρόβλημα τραυματισμού που έχει στο γόνατο, δεν θα δώσει το παρών στον Πύργο. Αμφίβολοι είναι πάντως και οι Γκαλιέτο, Κιάσσος.
Από την αρχή αναμένεται να ξεκινήσει, ύστερα από αρκετό καιρό, ο Πέρσι Ολιβάρες.
Τέλος, η Επιτροπή Διαιτησίας έκανε γνωστό ότι τον αγώνα του Πύργου θα διευθύνει ο αναπληρωματικός διαιτητής Γιανναδάκης (Λασιθίου), γιατί ο πρώτος που είχε οριστεί, ο Παύλος Κωνσταντινίδης, δήλωσε κώλυμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η λαϊκή αγορά μέσα από τα μάτια του Vibrator
- Ο οικονομολόγος Τομά Πικετί προτείνει τη σύγκλιση των εισοδημάτων στα επίπεδα των πλουσίων χωρών μέχρι το 2100
- Οι Πανελλαδικές με το φακό του Αλ Τζαντίρι
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή στους ξένους πριν τους τελικούς με τον Ολυμπιακό
- Η Βόρεια Μακεδονία πρέπει να τροποποιήσει το Σύνταγμά της για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
- Ρεκόρ αγοράς για σπίτι στο Κολοράντο – Πόσα πλήρωσε μεγιστάνας των ΜΜΕ



