Χρειάσθηκε να περάσει το πρώτο ημίχρονο για να ξυπνήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να πραγματοποιήσουν έναν επιθετικό μονόλογο κόντρα στον Ηρακλή, που ηττήθηκε τελικά με 3-0.
Χρειάσθηκε να περάσει το πρώτο ημίχρονο για να ξυπνήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να πραγματοποιήσουν έναν επιθετικό μονόλογο κόντρα στον Ηρακλή, που ηττήθηκε τελικά με 3-0.
Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες του Ηρακλή (ο Αναστασιάδης δεν είχε στη διάθεσή του 5 παίκτες του) είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω τιμωρίας, και επέβαλαν το ρυθμό τους.
Ο Ηρακλής, από την άλλη, περιορίστηκε σε αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να έχουν αποτέλεσμα, αφού ο Χένρικσεν δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στην άμυνα του Παναθηναϊκού.
Το σκορ άνοιξε ο Φλίπσεν στο 56 και ένα λεπτό αργότερα, ο Σιμπνιέφσκι έκανε το 2-0. Ο Κριστόφ Βαζέχα, λίγα λεπτά αφότου μπήκε ως αλλαγή στο γήπεδο, πέτυχε το τελικό 3-0 στο 81, με ένα εκπληκτικό γκολ, με σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής.
Ο Ηρακλής από το 58 αγωνιζόταν με 10 παίκτες, αφού ο Κασίμπα δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες.
Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α εθνικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα μεταξύ ΟΦΗ και Απόλλωνα στις 5 μ.μ. (Supersport), ενώ ο αγώνας ΑΕΚ – Ολυμπιακός διεξάγεται στις 15 Νοεμβρίου.
Βαθμολογία
(σε 6 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 16
2. Ολυμπιακός 15
2. Αρης 14
4. Πανηλειακός 11
5. ΑΕΚ 10
6. ΟΦΗ 10
7. Ηρακλής 9
8. Εθν.Αστέρας 9
9. Ξάνθη 9
10. Ιωνικός 9
11. ΠΑΟΚ 8
12. Παναχαϊκή 8
13. Καβάλα 4
14. Καλαμάτα 3
15. Πανιώνιος 3
16. Απόλλων 2
17. Τρίκαλα 2
18. Προοδευτική 1
* Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Απόλλων, έχουν έναν αγώνα λιγότερο.