Ο Εσθονός Πάβελ Λοσκούτοφ ήταν ο νικητής στο Διεθνή
Μαραθώνιο Δρόμου της Φρανκφούρτης, αφού κάλυψε τη διαδρομή σε 2 ώρες 12:37. Δεύτερος τερμάτισε ο Αιθίοπας Σιμερέτου Αλεμαϊούχου, σε 2 ώρες 12:46. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Κενυάτισσα Εστερ Μπαρμασάι με 2 ώρες 33:57.
Ο Εσθονός Πάβελ Λοσκούτοφ ήταν ο νικητής στο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου της Φρανκφούρτης, αφού κάλυψε τη διαδρομή σε 2 ώρες 12:37. Δεύτερος τερμάτισε ο Αιθίοπας Σιμερέτου Αλεμαϊούχου, σε 2 ώρες 12:46. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Κενυάτισσα Εστερ Μπαρμασάι με 2 ώρες 33:57.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.