
Επιτήρηση του Βοσπόρου από την εταιρία Lockheed Martin
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Τουρκία - Η Lockheed Martin Overseas Corp. κέρδισε το συμβόλαιο τοποθέτησης ενός συστήματος παρακολούθησης με ραντάρ προκειμένου να αυξήσει την ασφάλεια της πλεύσης στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων δήλωσαν ειδικοί την Τρίτη.
67
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, Τουρκία – Η Lockheed Martin Overseas Corp. κέρδισε το συμβόλαιο τοποθέτησης ενός συστήματος παρακολούθησης με ραντάρ προκειμένου να αυξήσει την ασφάλεια της πλεύσης στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελλίων δήλωσαν ειδικοί την Τρίτη.
Περί τα 200 ατυχήματα συνέβησαν την τελευταία δεκαετία στα σττενά του Βοσπόρου που προκάλεσαν διαρρόη πετρελαίου, και πυρκαγιές που έκλεισαν το πέρασμα για αρκετές ημέρες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, 17 σταθμοί ραντάρ θα τοποθετηθούν μέχρι τα μέσα του 2001 το μόνο πέρασμα ανάμεσα στη Μαύρη θάλασσα και τη Μεσόγειο.
Associated Press
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Γιορτή σήμερα 7 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»



