Λευκωσία- Ο Πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου CNN International Κρις Κράμερ έχει απολογηθεί για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκους Κληρίδης, σε συνέντευξή του που
μεταδόθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.
Λευκωσία- Ο Πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου CNN International Κρις Κράμερ έχει απολογηθεί για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γλαύκους Κληρίδης, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου.
Σε απαντητική επιστολή με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου προς το Γραφείο Τύπου της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, ο Κράμερ συμφωνεί ότι δόθηκε λανθασμένος τίτλος στον Κληρίδη στην εισαγωγή της συνέντευξης.
Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος που δόθηκε στον Κληρίδη ήταν Ελληνοκύπριος Πρόεδρος.
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.