Αθήνα- Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η επίσημη παρουσίαση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών.
Στην εκδήλωση εκτός από την παρουσίαση των ομάδων θα βραβευτούν για την προσφορά τους ο καλύτερος παίκτης της Α1 ανδρών για την περυσινή περίοδο, Μάριος Γκιούρδας, η καλύτερη παίκτρια Νίκη Γκαραγκούνη και οι κορυφαίοι προπονητές ανδρών και γυναικών, Ζόραν Γκάιτς και Δημήτρης Μπαχράμης.
Η αυλαία του πρωταθλήματος θα ανοίξει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.
Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε πολλές μεταγραφές την καλοκαιρινή περίοδο και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Αρης θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κτησιφώντα.
Επίσης ο Ιωνικός θα υποδεχτεί την Ορεστιάδα και η Φιλία θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!