
Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν
Αθήνα- Η εκβιαστική και τεχνητή επίσπευση εκλογών δεν εξυπηρετεί τη χώρα και διαβρώνει τους θεσμούς, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
34
Αθήνα- Η εκβιαστική και τεχνητή επίσπευση εκλογών δεν εξυπηρετεί τη χώρα και διαβρώνει τους θεσμούς, τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη σταθερή θέση της κυβέρνησης να γίνουν οι εκλογές στο τέλος της τετραετίας και σημείωσε πως πιθανή προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη, λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, θα βάλει εμπόδια στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ. Πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διασφαλίσει την πολιτική σταθερότητα που είναι απαραίτητη για την ομαλή εξέλιξη της πορείας προς την ΟΝΕ.
Επλεξε το εγκώμιο του προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο για τον οποίο είπε ότι ασκεί άψογα και επάξια τα καθήκοντα του γι αυτό και αποτελεί την αυτονόητη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τις προεδρικές εκλογές.
Η σημερινή Βουλή έχει την δυνατότητα να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά σε κάθε περίπτωση ο κ. Σημίτης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές. Στο πλαίσιο αυτό προσδιόρισε και τους στόχους του κυβερνώντος κόμματος, τόσο για την επιτυχή ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου, όσο και την προετοιμασία για νικηφόρο αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές, μέσα από τη συστράτευση και τον αγώνα.
ΜΠΕ
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ