Χάνεται το ένα-τρίτο του πόσιμου νερού της Βουλγαρίας εξαιτίας του παλιού συστήματος παροχής
Σόφια - Πάνω από το ένα τρίτο του πόσιμου νερού της Βουλγαρίας χάνεται εξαιτίας του φθαρμένου συστήματος παροχής, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βουλγαρίας την Δευτέρα. Το Πολυτεχνείο της Σόφιας εκτιμά ότι πάνω από 35% του πόσιμου νερού χάνεται στο έδαφος από ρωγμές στους απηρχειωμένους σωλήνες. Τα διεθνή στανταρτ προβλέπουν απώλεια μέχρι 10%.
Σόφια – Πάνω από το ένα τρίτο του πόσιμου νερού της Βουλγαρίας χάνεται εξαιτίας του φθαρμένου συστήματος παροχής, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βουλγαρίας την Δευτέρα. Το Πολυτεχνείο της Σόφιας εκτιμά ότι πάνω από 35% του πόσιμου νερού χάνεται στο έδαφος από ρωγμές στους απηρχειωμένους σωλήνες. Τα διεθνή στανταρτ προβλέπουν απώλεια μέχρι 10%.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών