
Ελληνίδα καταρρίπτει το ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης γυναικών
Καμάρες, Σπετσων - Με μία βουτία που κράτησε ένα λέπτο, ένδεκα δευτερόλεπτα και δεκαεπτά δέκατα, η 20χρονη φοιτήτρια στην Γυμναστική Ακαδημία Δανάη Βαρβέρη έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης γυναικών.
47
Καμάρες, Σπετσων – Με μία βουτία που κράτησε ένα λέπτο, ένδεκα δευτερόλεπτα και δεκαεπτά δέκατα, η 20χρονη φοιτήτρια στην Γυμναστική Ακαδημία Δανάη Βαρβέρη έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης γυναικών.
Βουτώντας χωρίς μάσκα και βατραχοπέδιλα σε βάθος 35 μέτρων, η Βαρβέρη καταρρίψει το τωρινό παγκόσμιο ρεκόρ της αμερικανίδας Τάνυα Σρήτερ.
Η προσπάθεια της μεταδόθηκε ζωντανά στο το διαδίκτυο από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό ΒΙΟS.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεχίζονται τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς – Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Σχεδιάζαμε μαζί να φύγει αλλά δεν πρόλαβε» – Συγκλονίζει η αδελφή της Βασιλικής
- Σελίν Ντιόν: 10 νέες συναυλίες στο Παρίσι λόγω της τεράστιας ζήτησης – Οι ημερονηνίες
- Αχτσιόγλου: Αυτοτελής η απόφαση να παραδώσω την έδρα – Να υπάρξει πόλος απέναντι στη δεξιά με δυνατότητα ευρύτερης συσπείρωσης
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Γ’)
- Μιλένα Αποστολάκη: «Νέες υπέρογκες και αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας με ευθύνη της κυβέρνησης»




