
Και δεύτερο θύμα του AIDS από μετάγγιση σε ελληνικό νοσοκομείο
Αθήνα - Αποζημίωση 500 εκατομμυριών δραχμών, τη μεγαλύτερη που έχει απαιτηθεί στα ελληνικά δικαστικά χρονικά από δημόσια νοσοκομεία, διεκδικεί μια 71χρονη συνταξιούχος δασκάλα η οποία μολύνθηκε με AIDS από μετάγγιση στο Λαϊκό Νοσοκομείο, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νεα.
34
Αθήνα – Αποζημίωση 500 εκατομμυριών δραχμών, τη μεγαλύτερη που έχει απαιτηθεί στα ελληνικά δικαστικά χρονικά από δημόσια νοσοκομεία, διεκδικεί μια 71χρονη συνταξιούχος δασκάλα η οποία μολύνθηκε με AIDS από μετάγγιση στο Λαϊκό Νοσοκομείο, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Τα Νεα.
Η υπόθεση της άτυχης γυναίκας, προσδίδει νέες διαστάσεις στη μετάγγιση μολυσμένου με τον ιό του AIDS αίματος σε βρέφος που νοσηλευόταν στο Μαιευτήριο Ελενα, καθώς εκτιμάται ότι πρόκειται για την ίδια παρτίδα αίματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442