
Η Ευρώπη θα είναι έτοιμη για νέα μέλη το 2005
Πράγα - Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί νέα μέλη το 2003, υποστηρίζει ο Γερμανός καγκελάριος Γκερχαρντ Σρεντερ.
47
Πράγα – Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί νέα μέλη το 2003, υποστηρίζει ο Γερμανός καγκελάριος Γκερχαρντ Σρεντερ.
Γνωρίζουμε ότι η Δημοκρατία της Τσεχίας επιδιώκει την ένταξη της το 2000 αλλά δεν είναι μόνο η δημοκρατία αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε νέα μέλη στο συγκεκριμένο χρόνο δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος μετά από συνάντηση που είχε με τον Τσέχο ομόλογο του Μίλος Ζέμαν.
Σημειώνεται επίσης ότι οι Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Σλοβενία και η Κύπρος έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις για την είσοδο τους στις αρχές του επόμενου αιώνα στην ΕΕ.
ΜΠΕ
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


