Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος παίζει «Παιχνίδια των παιδιών»

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος παίζει «Παιχνίδια των παιδιών»

Μουσικός στη μικρή οθόνη, για χάρη του τηλεοπτικού σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», μουσικός και στη ζωή, όπως αποδεικνύτεται από το πρώτο του δισκογραφικό εγχείρημα. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, τον οποίο έχουμε γνωρίσει πάνω στο θεατρικό σανίδι και μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετέχει. Έφτασε λοιπόν η ώρα, […]

Μουσικός στη μικρή οθόνη, για χάρη του τηλεοπτικού σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», μουσικός και στη ζωή, όπως αποδεικνύτεται από το πρώτο του δισκογραφικό εγχείρημα.

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, τον οποίο έχουμε γνωρίσει πάνω στο θεατρικό σανίδι και μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετέχει.

Έφτασε λοιπόν η ώρα, για τον Πάνο Βλάχο, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο να μας αποκαλύψει το ταλέντο του και στην τραγουδοποιία, μέσα από την πρώτη του μουσική κατάθεση που έχει τίτλο «Παιχνίδια των παιδιών» και περιλαμβάνει 12 τραγούδια.

Σε δύο τραγούδια («Δυο ζωές περνάνε» και «Αγνάντεψα») ο ηθοποιός έντυσε με μουσική τους στίχους του Αχιλλέα Ρακίνα, ενώ σε ένα τρίτο, («Σύννεφα») υπογράφει τους στίχους σε μελοποίηση του Παναγιώτη Αντελλή.

Επιπλέον, στο άλμπουμ συναντάμε και τους δυο γνωστούς τραγουδοποιούς Μίλτο Πασχαλίδη και Χρήστο Θηβαίο οι οποίοι τραγούδησαν χαρακτηριστικά, από ένα τραγούδι.

Παράλληλα, η Χριστίνα Μαξούρη με τη «Μπαλάντα του Ορφέα» και τα «Σύννεφα» και η Ιωάννα Λέκκα με το «Πριν κοιμηθώ», έφεραν την αύρα και τη φωνή τους σ’ αυτό το μουσικό παιχνίδι. Οι ενορχηστρώσεις ανήκουν στον Γιάννη Παπαζαχαριάκη, ενώ η εικαστική φροντίδα στη Βανέσα Φερλέ.

Ο Πάνος Βλάχος θα παρουσιάσει το δίσκο του τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή), σε μια ειδική βραδιά με τη συμμετοχή όλης της καλλιτεχνικής ομάδας και πολλών εκπλήξεων.

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης στις 21:30
Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0922 6975
Είσοδος 10 ευρώ

entertainment.in.gr

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024