Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ομάδα μουσικής του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ τιμά το Μίκη Θεοδωράκη

Η ομάδα μουσικής του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ τιμά το Μίκη Θεοδωράκη

Από τη Δευτέρα 30 Μαϊου και για τρεις συνολικά, συνεχόμενες Δευτέρες (30/05, 6/06 και 13/06) η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ Διάβαση πραγματοποιεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Στις τρεις βραδιές, θα ακουστούν τραγούδια και αυτοβιογραφικά κείμενά του, ένα έργο που αποτελεί πηγή έμπνευσης […]

Από τη Δευτέρα 30 Μαϊου και για τρεις συνολικά, συνεχόμενες Δευτέρες (30/05, 6/06 και 13/06) η ομάδα μουσικής του Πολιτιστικού Στεκιού του ΚΕΘΕΑ Διάβαση πραγματοποιεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Στις τρεις βραδιές, θα ακουστούν τραγούδια και αυτοβιογραφικά κείμενά του, ένα έργο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την ομάδα μουσικής του ΚΕΘΕΑ Διάβαση η οποία στέλνει το δικό της μήνυμα:

«Ακόμη και μέσα σε συνθήκες εξάρτησης, υπάρχει ελπίδα και λύση στο πρόβλημα των ναρκωτικών. Ο αγώνας για ένα καθαρό σήμερα, για ένα καθαρό αύριο συνεχίζεται σε δρόμους παλιούς και νέους… με μουσική».

Oι Ομάδες Μουσικής, Θεάτρου και Χορού του Πολιτιστικού Στεκιού απαρτίζονται από απόφοιτους του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ αλλά και από φίλους – εθελοντές. Με σταθερές εβδομαδιαίες συναντήσεις και με τη βοήθεια επιμορφωτών, οι Ομάδες στοχεύουν στη μάθηση, στην προσωπική και ομαδική βελτίωση και στην περαιτέρω καλλιέργεια των μελών τους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζουν παραστάσεις, συναυλίες, δρώμενα σε εκδηλώσεις εντός και εκτός προγράμματος.

Το αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΘΕΑ Διάβαση, Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Ώρα έναρξης στις 20.00.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 8653960 – εσωτερικό 111, από τις 12:00 έως τις 16:00, από Τρίτη έως Παρασκευή.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ Διάβαση
Το ΚΕΘΕΑ Διάβαση είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.

Το ΚΕΘΕΑ Διάβαση απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, νεαρούς ενήλικες άνω των 21, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024