Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προσκλήσεις για να δείτε live τους Νίκο Ζιώγαλα-Δήμο Αναστασιάδη

Προσκλήσεις για να δείτε live τους Νίκο Ζιώγαλα-Δήμο Αναστασιάδη

Ο διαχρονικός Νίκος Ζιώγαλας συναντά το νεότερο Δήμο Αναστασιάδη στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, κάθε Παρασκευή. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live της Παρασκευής 11/12. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί σε ένα ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα […]

Ο διαχρονικός Νίκος Ζιώγαλας συναντά το νεότερο Δήμο Αναστασιάδη στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, κάθε Παρασκευή.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το live της Παρασκευής 11/12. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί σε ένα ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα διακρίνεται και για την ικανότητα του να αντεπεξέρχεται με αξιώσεις σε πιο κλασικό ρεπερτόριο, όπως πρόσφατα στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τόσο σε δισκογραφία όσο και σε συναυλίες.

Έτσι πέρα από τα δικά του ραδιοφωνικά χιτ (Μείνε δίπλα μου, Αν μ’αγαπάς, Ιδια μάτια, Πάντα και παντού μαζί σου, Εσύ κ.α.), μπλέκει με εύστοχο τρόπο τραγούδια από το κλασικό ελληνικό ρεπερτόριο, παρουσιάζοντας επιλογές έκπληξη, που σχηματίζουν το πολύπλευρο καλλιτεχνικό προφίλ του.

Στις εμφανίσεις του στο Σταυρό συμπράττει επί σκηνής με έναν από τους πιο διαχρονικούς δημιουργούς που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, τον Νίκο Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Βασιλική, κα.), και μας παρουσιάζουν διασκευές και ντουέτα έκπληξη με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου.

Τη μουσική παρέα συμπληρώνουν οι On The Road, δύο μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Info
Σταυρός του Νότου + (plus) Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975 | www.stn.gr
Έναρξη 22.30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί 13 ευρώ
Μπουκάλι κρασί: 60 ευρώ (ανά δύο άτομα)
Τιμή φιάλης: 120 ευρώ (ανά τέσσερα άτομα)

entertainment.in.gr

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024