Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ματς των… είκοσι εκατομμυρίων

Τα ματς των… είκοσι εκατομμυρίων

Τα οφέλη σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα είναι πολλά για την ΑΕΚ, με το βασικότερο να σχετίζεται με το οικονομικό κομμάτι. Μιας και στα ταμεία της ομάδας θα μπουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ

Οι συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί για την ΑΕΚ μετά την πρόκριση επί της Σέλτικ καθιστούν αυτά τα δύο ματς με την Βίντι… ιστορικά. Η Ένωση έχει μπροστά της μια πρόκληση και παράλληλα μια τεράστια ευκαιρία, που δεν έχει το περιθώριο να χάσει. Διότι κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα της παρουσιαστεί ξανά.

Τα οφέλη σε μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα είναι πολλά για την ΑΕΚ, με το βασικότερο να σχετίζεται με το οικονομικό κομμάτι. Μιας και στα ταμεία της ομάδας θα μπουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο τα κέρδη για την Ένωση δεν περιορίζονται εκεί. Μιας και μέσω της συμμετοχής της στους ομίλους, η Ένωση θα επιστρέψει για τα καλά στον ευρωπαϊκό χάρτη. Φτιάχνοντας ξανά το όνομά της στην αγορά και αποκτώντας τη δυνατότητα προσέλκυσης παικτών από το πολύ πάνω ράφι.

Το δύσκολο για την ΑΕΚ πέρασε. Η… δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως τα πάντα πλέον είναι στα χέρια των Κιτρινόμαυρων. Που δεν γίνεται να αφήσουν την ευκαιρία που τους έχει παρουσιαστεί να πάει χαμένη.

Με συγκέντρωση, σοβαρότητα αλλά και… ενίσχυση, η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έναντι της Βίντι. Που σε καμία περίπτωση δεν είναι… Σέλτικ, απέχοντας κατά πολύ σε ποιότητα από την ομάδα που απέκλεισε με μια ισοπαλία και μια νίκη η Ένωση.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024