Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζιρού και Πικέ «σκοράρουν» και... στις καρδιές των γυναικών

Ζιρού και Πικέ «σκοράρουν» και… στις καρδιές των γυναικών

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, μετά από έρευνα που διεξήχθη από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών, ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, συγκεντρώνουν το 72% των κυριών που έλαβαν μέρος στην σχετική δημοσκόπηση

Μπορεί η Γαλλία και η Ισπανία να μην εντυπωσιάζουν με την μέχρι τώρα παρουσία τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο οι Ολιβιέ Ζιρού και Χεράρδ Πικέ «κάνουν θραύση» στον γυνακείο πληθυσμό.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, μετά από έρευνα που διεξήχθη από γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών, ο Γάλλος επιθετικός της Τσέλσι και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, συγκεντρώνουν το 72% των κυριών που έλαβαν μέρος στην σχετική δημοσκόπηση.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος γυναίκες από 35 μέχρι 49 ετών, το 26% θα ήθελε να συναντήσει σε ραντεβού τον Ζιρού και το 25% προτίμησε τον σύζυγο της Σακίρα.

Παρά τα τέσσερα γκολ στα γήπεδα της Ρωσίας και τους κοιλιακούς… φέτες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται μακράν των πρώτων δύο με ποσοστό προτίμησης που φθάνει μόλις στο 13%, ενώ ακολουθούν οι Αντουάν Γκριεζμάν (11%) και Κιλιάν Μπαπέ (7%).

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να περάσουν μία νύκτα… τρέλας, ο Πικέ παίρνει το προβάδισμα από τον Ζιρού (31% έναντι 24%), ενώ ο Πορτογάλος άσος ακολουθεί με ποσοστό 14%…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024