Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος

Συνελήφθη, το απόγευμα της Πέμπτης, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Η σύλληψη του Χίου έγινε έπειτα από την εισαγγελική παραγγελία για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας για την συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

Ο δημοσιογράφος κρατείται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίμαχο δημοσίευμα με τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας για το Μακεδονικό, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπαμα.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ζητείται να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί τα αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνηση σε τέλεση κακουργημάτων» κ.α.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024