Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Π. Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υπογράμμισε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που έρθει το θέμα στη Βουλή θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι η επικείμενη συμφωνία για το Σκοπιανό δεν πρόκειται να περάσει […]

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος υπογράμμισε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που έρθει το θέμα στη Βουλή θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι η επικείμενη συμφωνία για το Σκοπιανό δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή των Σκοπίων ούτε από ενδεχόμενο δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα.

Όσο αφορά στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι πριν έρθει για κύρωση η συμφωνία στη Βουλή, θα πρέπει να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 1992.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει τη στήριξη του  στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  επίκειται η ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο ώστε στις 21 Ιουνίου να ληφθεί η απόφαση για το χρέος και την επόμενη ημέρα μετά το πρόγραμμα και στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα «να βγει από την εποχή των μνημονίων».

Πρόσθεσε, ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν  καμία κίνηση που θα υπονομεύσει την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο,  αλλά όταν έρθει το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ στη Βουλή «θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που συμφωνήσαμε με το λαό ».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024