Μπουκιές πίτσας με πεπερόνι
Όλη η απόλαυση της πίτσας σε μια μπουκιά
Spotlight
-
Μελέτη καταπέλτης για τα Τέμπη μιλά για αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος - Η αναφορά στις εύφλεκτες ουσίες
-
Γενς Στόλτενμπεργκ: «Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο»
-
Το παρών του Αλέξη Τσίπρα
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
Υλικά (8 τεμάχια)
2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι με σκόρδο
1 συσκευασία κατεψυγμένη ζύμη για μπισκότα (8 μπισκότα, 16 μισά)
1 φέτα μοτσαρέλα σε δεκαέξι τεμάχια
40 κομματάκια πεπερόνι
½ φλιτζάνι τεμαχισμένο τυρί μοτσαρέλα
Φρέσκος μαϊντανό για γαρνίρισμα, προαιρετικά
Σάλτσα μαρινάρας, προαιρετική
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °. Βουτυρώστε ένα ταψί. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε μαζί το λιωμένο βούτυρο και το αλάτι με σκόρδο.
Από κάθε μπισκότο κόψτε το μισό σε σχήμα κύκλου και ισιώστε σε δίσκο. Βάλτε πάνω του ένα κομμάτι πεπερόνι και μοτσαρέλα.
Διπλώστε τις πλευρές του μπισκότου πάνω από το πεπερόνι και το τυρί μέχρι να καλυφθεί πλήρως. Σχηματίστε μια μπάλα και τοποθετήστε τη στο προετοιμασμένο σκεύος. Επαναλάβετε με τα υπόλοιπα μισά μπισκότα, 15 κομμάτια πεπερόνι και κομμάτια τυριού μοτσαρέλα.
Όταν όλα τα πιτσάκια έχουν σχηματιστεί και τοποθετηθεί στο ταψί, τακτοποιήστε τα υπόλοιπα πεπερόνι (περίπου 24 τεμάχια) ανάμεσα στα μπισκότα.
Αλείψτε με βούτυρο σκόρδου, γαρνίρετε με τυρί μοτσαρέλα και μαϊντανό, αν θέλετε.
Ψήστε για 15 έως 20 λεπτά, μέχρις ότου τα πιστάκια πάρουν χρώμα. Σερβίρετε με σάλτσα μαρινάρας, αν θέλετε.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις