Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέξι σοφιστικέ με τα κατάλληλα γυαλιά

Σέξι σοφιστικέ με τα κατάλληλα γυαλιά

Ποιος είπε ότι το στυλ στα μάτια το δίνουν μόνο τα γυαλιά ηλίου; Τώρα λάμψε και με τα γυαλιά οράσεως που έχουν υιοθετήσει όλες οι σταρ!

Όταν ήμασταν μικροί τα γυαλιά μυωπίας ήταν το χειρότερό μας. Θεωρούσαμε ότι δεν μας κολακεύουν και κάναμε τα πάντα για να μην τα φοράμε. Έπειτα ήρθαν οι φακοί επαφής στη ζωή μας. Όμως γιατί να μην φοράς γυαλιά μυωπίας από τη στιγμή που  σε κάνουν πιο κομψή, σοφιστικέ και σου δίνουν πολύ στυλ;

H Κάρα Ντελεβίν τα λατρεύει, η Ρατατόβσκι επίσης, και η Τζι Τζι τα λανσάρει κιόλας. Είναι όλες τους καλλονές κι όμως θεωρούν ότι και τα γυαλιά μυωπίας είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Γιατί τα κορίτσια με άποψη και στυλ φτιάχνουν τους δικούς τους! Είτε έχουν μυωπία είτε όχι, αγοράζουν ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γυαλιά που ταιριάζουν στο πρόσωπό τους και αποκτούν άλλο αέρα. Είναι δυναμικές, ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν και συγκινούν τον αντρικό πληθυσμό με το δυναμισμό τους.

Τα γυαλιά οράσεως έχουν πλέον μία τεράστια γκάμα που μπορείς να επιλέξεις.

Γυαλιά τύπου Χάρι Πότερ, τα επιβλητικά γυαλιά για την απόλυτη business woman, τα γατίσια γυαλιά για την πιο ρομαντική, τα υπερμεγέθη σε στυλ πιλότου, τα βίνταζ της γιαγιάς ή τα χαρακτηριστικά του Φρέντυ Γερμανού, αλλά και τα κλασσικά της γραμματέως.

Δεν ξεχνάμε φυσικά και το απόλυτο θηλυκό που ακόμη και με τα γυαλιά οράσεως ήξερε πως να σαγηνεύει και να μαγνητίζει τα πλήθη.

Αντέγραψε όποια σου ταιριάζει και βρες το δικό σου αγαπημένο!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024