Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Καλάθη και Σίνγκλετον

Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για Καλάθη και Σίνγκλετον

Με τα συμβόλαια των δύο παικτών να εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι, Σίνγκλετον και Καλάθης είναι θεωρητικά ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους

Μετά την αποτυχία της Φενέρμπαχτσε να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της Euroleague, οι αλλαγές στο στρατόπεδο της Κωνσταντινούπολης αναμένονται να είναι αρκετές.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κρις Σίνγκλετον και τον Νικ Καλάθη.

Το συμβόλαιο του Καλάθη, εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρώπης, λήγει το καλοκαίρι και οι μνηστήρες για τον 28χρονο γκαρντ το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολλοί.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να επανενωθεί με τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο ίδιος «γαλούχησε» στη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που η Φενέρ προχωρήσει στην απόκτηση του, θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Κώστα Σλούκα στα γκαρντ, ενώ οι δύο παίκτες έχουν ήδη χημεία από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική.

Ωστόσο το ενδεχόμενο για το υπερατλαντικό ταξίδι παραμένει ανοικτό, καθώς ο Καλάθης εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να επιστρέψει στο NBA, ενώ άλλαξε και ατζέντη στην Αμερικανική πλευρά.

Από την άλλη, η περίπτωση του Σίνγκλετον φαντάζει πιο εύκολη, καθώς ο Αμερικανός αναζητά ομάδα που να καλύπτει τις οικονομικές του απαιτήσεις (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) και να έχει στόχο τον τίτλο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024