Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση

Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση

Οι μερένχες εξετάζουν τέσσερις – πέντε top περιπτώσεις και αποφασίζουν για την κίνηση που θα κάνουν. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Κώστα Μανωλά ότι το όνομα του εμφανίζεται στην μεταγραφική ατζέντα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Η ισπανική εφημερίδα Marca δημοσιεύει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Μανωλάς είναι στην λίστα που έχουν καταρτίσει οι ιθύνοντες της «βασίλισσας». Είναι προφανές πως όταν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού η λίστα της δεν έχει είκοσι και τριάντα ονόματα.

Οι μερένχες εξετάζουν τέσσερις – πέντε top περιπτώσεις και αποφασίζουν για την κίνηση που θα κάνουν. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον διεθνή άσο της Ρόμα, ότι το όνομα του εμφανίζεται στην μεταγραφική ατζέντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για έναν ποδοσφαιριστή. Ακόμα και αν η ισπανική ομάδα προχωρήσει στην απόκτηση ενός άλλου κεντρικού μπακ το κέρδος για τον Μανωλά είναι ήδη πολύ μεγάλο. Και για την Ρόμα βεβαίως, καθώς οι τζιαλορόσι έχουν φροντίσει να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από το αφιέρωμα που είχαν κάνει στον Κώστα Μανωλά δύο μεγάλες ισπανικές εφημερίδες. Για την ακρίβεια ήταν αμέσως μετά το δεύτερο ματς της Ρόμα με την Μπαρτσελόνα για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλαζ Μέγιερι είχε μιλήσει για τον Μανωλά, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην ομάδα του Πειραιά. Και είχε πει ο Μέγιερι ότι ο διεθνής στόπερ έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν χωρά αμφιβολία πως όταν μια μεγάλη ομάδα είναι σε διαδικασία απόκτησης στόπερ, θα πρέπει να συμπεριλάβει στην λίστα της τον Μανωλά. Η σεζόν που έκανε ο διεθνής άσος ήταν εντυπωσιακή και δικαιολογημένα οι ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα συζήτησε με την Ζενίτ για την πώληση του παίκτη. Οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία σ’ ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ αλλά η μεταγραφή τελικά δεν έγινε.

Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος το ποσό που θα ζητήσει η Ρόμα μετά την φετινή σεζόν του Μανωλά, αν η Ρεάλ Μαδρίτης «χτυπήσει» την πόρτα των τζιαλορόσι. Το σίγουρο είναι ότι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην ελίτ και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ακούγεται το όνομα Έλληνα παίκτη για τη «βασίλισσα» της Ευρώπης.

Αυτό μάλιστα που είναι ακόμα πιο σημαντικό έχει να κάνει με τα όσα μπορεί να προσφέρει ο Μανωλάς, αν η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου επιλέξει την απόκτηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει τις δυνατότητες να παίξει…αύριο το πρωί στους Μαδριλένους.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024