Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταινίες για να δει όλη η οικογένεια μαζί

Ταινίες για να δει όλη η οικογένεια μαζί

Ταινίες για να δει όλη η οικογένεια μαζί

Οι ώρες που περνούν μαζί οι γονείς με τα παιδιά τους είναι πλέον λιγοστές, λόγω του φόρτου εργασίας που έχουν, γι’αυτό το λόγο πρέπει  να είναι και εποικοδομητικές και για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς. Μια από τις πιο βασικές δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους είναι να παρακολουθήσουν μια ταινία. Υπάρχουν πάρα πολλές αξιόλογες ταινίες με πλούσια μηνύματα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Γι’αυτό το λόγο λίγο πριν τελειώσει και αυτό το σαββατοκύριακο δώστε την ευκαιρία σε μία ταινία να σας ταξιδέψει και για να προετοιμαστείτε σωστά, ορίστε μερικές προτάσεις για ταινίες που μπορείτε να δείτε.

Jumanji

Με εντυπωσιακά για την εποχή του εφέ, ένα πρωτότυπο σενάριο (με ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές δυνάμεις που σκορπά το χάος σε μια αμερικάνικη κωμόπολη) και τον Robin Williams στο πρωταγωνιστικό ρόλο το Jumanji θεωρείτε μία από τις αγαπημένες οικογενειακές κωμωδίες του κοινού.

https://www.youtube.com/watch?v=5p18zqZmeiI

Τα χρονικά του Σπάιντεργουικ (The Spiderwick Chronicles)

Η οικογένεια Γκρέις εγκαταλείπει την Νέα Υόρκη και να εγκατασταθίσταται μόνιμα σε ένα αρχοντικό στην εξοχή. Μέχρι που μία μέρα ένα από τα παιδιά της οικογένειας βρίσκει ένα μυστηριώδες βιβλίο και αποφασίζει να το ανοίξει, αγνοώντας το σημείωμα που έχει απέξω. Και τότε αρχίζει η περιπέτεια.

https://www.youtube.com/watch?v=_yTZ8E3vbsE

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η επανέκδοση της κλασσικής ιστορίας της Disney, με την Emma Watson,του Harry Potter, στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν μία από τις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε και άφησε το κοινό με αρκετά θετικά σχόλια.

Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται (Fantastic Beasts and where to find them)

Το σύμπαν του Harry Potter ξαναζωντανεύει μέσα από μια νέα ιστορία που μεταφέρει τους λάτρεις των ταινιών αυτή τη φορά στην Αμερική για μια νέα περιπέτεια. Τα «Φανταστικά Ζώα» κρύβουν έναν ολόκληρο κόσμο, με χαρακτηριστικά, κώδικες, ανθρώπους κι άλλα πλάσματα που έρχονται να συμπληρώσουν τα όσα ήδη ξέρετε από τις ιστορίες του Harry Potter.

Lost and Found

Όταν οι γονείς τους στέλνουν να περάσουν το καλοκαίρι σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί μαζί με τους θείους τους, δυο μικρά αδέρφια θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού για να αποκαταστήσουν τη χαμένη περιουσία της οικογένειάς τους. Μια περιπέτεια γεμάτη μυστήριο ιδανική για βραδιές για όλη την οικογένεια.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024