Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννάνε και τα κοκόρια του

Γεννάνε και τα κοκόρια του

Μια μικρή μάχη μεταξύ «φιλοτσιπρικών» και «αντιτσιπρικών» δυνάμεων έλαβε χώρα στην ξενιτιά, στις Βρυξέλλες, την περασμένη Τετάρτη, όταν εμείς είχαμε στραμμένη την προσοχή μας στα σύννεφα που σκίαζαν την όμορφη σχέση του προέδρου Αλέξη και του προέδρου Πάνου

Μια μικρή μάχη μεταξύ «φιλοτσιπρικών» και «αντιτσιπρικών» δυνάμεων έλαβε χώρα στην ξενιτιά, στις Βρυξέλλες, την περασμένη Τετάρτη, όταν εμείς είχαμε στραμμένη την προσοχή μας στα σύννεφα που σκίαζαν την όμορφη σχέση του προέδρου Αλέξη και του προέδρου Πάνου. Η μάχη εξελίχθηκε στο πλαίσιο της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και ενώ αρχικά ξεκίνησε αμφίρροπα, καθ’ ά με ενημέρωσε έκτακτος ανταποκριτής μου εκ Βρυξελλών, κατέληξε σε νίκη των «φιλοτσιπρικών» δυνάμεων. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος, πριν αρχίσω να γίνομαι κουραστικός και δεν θέλω.

Οπως είναι γνωστό πρόεδρος της ομάδας αυτής, της δεύτερης μεγαλύτερης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήταν εκείνος ο Τζιάνι Πιτέλα, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα στις ιταλικές εκλογές. Αν και οι Ιταλοί δεν εκτίμησαν και τόσο την παρουσία του στις εκλογές (ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος), κατάφερε να μπει τελικά στην ιταλική Βουλή ως βουλευτής Επικρατείας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024