Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ευρωεκλογές

Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ευρωεκλογές

«Είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της χώρας, το βράδυ της 9ης Ιουνίου, η ΝΔ να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ευρωβουλευτές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση πολιτών στη Δροσιά

Τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στη Δροσιά Αττικής.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο νεοψηφισθέντα θεσμό της επιστολικής ψήφου, εξήρε το έργο της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για πλήρη απουσία αξιόπιστης αντιπολίτευσης με κοστολογημένες προτάσεις.

Ταυτόχρονα, έστειλε μήνυμα και στα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τους πολίτες «να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται τη χριστιανοσύνη».

Ο πρωθυπουργός όρισε ως κεντρικό «στοίχημα» τη συσπείρωση παλαιών και νέων στελεχών της κυβερνητικής παράταξης, τη συσπείρωση της εκλογικής βάσης της ΝΔ και τα ανοίγματα σε νέες δεξαμενές ψηφοφόρων, με στόχο να αντινετωπιστεί ο μεγάλος κίνδυνος, όπως τόνισε, της χαλαρότητας και της αδιαφορίας.

«Έχει μεγάλη σημασία το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κοιτάζουν πώς θα αδυνατίσει η Νέα Δημοκρατία και θέλουν να είναι λιγότερο ισχυρός ο Μητσοτάκης. Εμείς τους λέμε ότι στις εκλογές θα στείλουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και συνέπειας», σημείωσε.

«Να τρέξουμε όλοι στην κάλπη»

Μιλώντας για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν επιτευχθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την κινητοποίηση των πολιτών για τις ευρωεκλογές λέγοντας πως «θα συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια την οποία έχουμε ξεκινήσει, με αποφασιστικότητα αλλά και με την απαραίτητη σεμνότητα. Και επιμένω σε αυτό, ξέρετε, διότι γνωρίζω πολύ καλά και το γνωρίζετε και εσείς, με ξέρετε πια αρκετά καλά, ότι ούτε θαύματα υπόσχομαι, ούτε πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη».

«Όμως έχουμε πετύχει πολλά αυτά τα πέντε χρόνια. Πραγματικά, η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει. Προβλήματα υπάρχουν, με πρώτο και μεγαλύτερο την ακρίβεια, αλλά αν η οικονομία μας δεν εξακολουθεί να πηγαίνει καλά, δεν θα έχουμε τους πόρους για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει άλλη μαγική λύση. Όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα», ανέφερε.

«Γι’ αυτό και ζητώ και πάλι την κινητοποίησή σας. Παλιοί αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, θέλω να σας ευχαριστήσω ξεχωριστά, αυτούς οι οποίοι δεν εγκαταλείψατε ποτέ την παράταξη και ήσασταν πάντα εκεί, στις καλές και στις δύσκολες μέρες», σημείωσε καταληκτικά.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024