Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Νέα πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας στο Χάρκοβο

Ουκρανία: Νέα πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας στο Χάρκοβο

Δυο άτομα τραυματίστηκαν από τις ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους εδάφους-αέρος S-300 ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα κτίρια κατοικιών και σε αγωγό φυσικού αερίου σε περιοχή της πόλης του Χαρκόβου.

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Τετάρτη κατοικημένο τομέα του Χαρκόβου, της δεύτερης μεγαλύτερης ουκρανικής πόλης, κοντά στα σύνορα των δυο εμπόλεμων χωρών, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο δήμαρχός του Ιχόρ Τερέχοφ (στη φωτογραφία, επάνω, πυροσβέστης σε επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς ύστερα από ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο).

Η Ρωσία έχει εντείνει τις επιθέσεις της στο Χάρκοβο, χρησιμοποιώντας πυραύλους, βόμβες ολίσθησης και drones

Σύμφωνα με τον κ. Τερέχοφ, δύο άτομα τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις με πυραύλους εδάφους-αέρος S-300 ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα κτίρια κατοικιών και σε αγωγό φυσικού αερίου στην περιοχή Σεφτσένκιβσκι.

Το κρατικό ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο Suspilne μετέδωσε ότι καταστράφηκαν πολιτικές υποδομές.

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν, επίσης, ένα διοικητικό κτίριο σε περιοχή βορειοδυτικά της πόλης του Χαρκόβου, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ολεχ Σινεχούμποφ στο Telegram, προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Κατέστρεψε υποσταθμούς

Η Ρωσία ενέτεινε πρόσφατα τις επιθέσεις εναντίον του Χαρκόβου, χρησιμοποιώντας πυραύλους, βόμβες ολίσθησης και drones για να καταστρέψει την ενεργειακή υποδομή του, όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Στα τέλη Μαρτίου, η κατέστρεψε όλους τους ηλεκτρικούς υποσταθμούς στο Χάρκοβο, αφήνοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας χωρίς σταθερή παροχή ρεύματος.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024