Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Τσέλσι 5-0: Υπερηχητικοί «κανονιέρηδες» διέσυραν τους «μπλε»

Άρσεναλ – Τσέλσι 5-0: Υπερηχητικοί «κανονιέρηδες» διέσυραν τους «μπλε»

Εκκωφαντική εμφάνιση για την Άρσεναλ που έκανε ό,τι ήθελε την Τσέλσι, επικρατώντας με το ευρύ 5-0.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Άρσεναλ το εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου με την Τσέλσι (29η αγωνιστική), κάνοντας… φύλλο και φτερό τους «μπλε» με το εκκωφαντικό 5-0 κι έπιασε ξανά μόνη της το ρετιρέ της βαθμολογίας της Premier League, με έναν αγώνα περισσότερο απ’ τη Λίβερπουλ και δύο απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν από νωρίς τις… διαθέσεις τους, καθώς πήραν προβάδισμα μόλις στο 4′ με τον Τροσάρ έπειτα από ασίστ του Ράις. Η Τσέλσι προσπάθησε να αντιδράσει και σπατάλησε δύο ευκαιρίες με τους Κουκουρέγια (29′) και Έντσο Φερνάντες (30′), όμως στο δεύτερο 45λεπτο κατέρρευσε…

Αφού έχασε δύο ευκαιρίες με τους Ράις και Χάβερτς, η Άρσεναλ πάτησε το… τούρμπο και μετέτρεψε σε θρίαμβο το ντέρμπι. Στο 52′ ο Γουάιτ πήρε το… ριμπάουντ απ’ την προσπάθεια του Ράις κι έκανε το 2-0, στο 57′ ο Χάβερτς έκανε το 3-0 από τρομερή ασίστ του Όντεργκααρντ.

Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε και το 4ο γκολ της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα στο 65′, για να ακολουθήσει δεύτερο γκολ κι απ’ τον Γουάιτ στο 70′, που πολλαπλασίασε τα ντεσιμπέλς του ενθουσιασμού στις εξέδρες του κατάμεστου κι απόψε «Emirates».

Η Τσέλσι έμεινε χωρίς γκολ για πρώτη φορά μετά από 15 σερί αγώνες, ενώ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε εκτός έδρας αγώνα μόλις για δεύτερη φορά φέτος σε 14 ματς, επαναφέροντας τον προβληματισμό τους φιλάθλους της μετά από ένα σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου (74’ Ζιντσένκο), Παρτέι (72’ Ζορζίνιο), Όντεγκααρντ, Ράις, Σακά (82’ Βιέιρα), Χάβερτς (72’ Μαρτινέλι), Τροσάρ (72’ Ζεσούς).

ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκίλκριστ (78’ Τιάγκο Σίλβα), Ντισασί, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Έντσο (66’ Στέρλινγκ), Μαντουέκε (78’ Κασαντέι), Μούντρικ (66’ Τσαλόμπα), Τζάκσον

Sports in

Ο Έμερι υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν…» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία εμφάνιση – νίκη στο Villa Park.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024