Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τον Τσιτσιπά (2-1, vids)

Νέα ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για τον Τσιτσιπά (2-1, vids)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ του Ντούσαν Λάγιοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και με 5-7, 6-4, 6-2 προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καταπληκτικός στο τρίτο σετ όπου πήρε δύο συνεχόμενα «love game» και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σέρβο.

Στα μισά του δεύτερου σετ, ο Λάγιοβιτς έκανε παράπονα στον διαιτητή για την… επικοινωνία ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον πατέρα του.

Ο Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, στη συνέχεια πίεσε τον Λάγιοβιτς, έκανε το πρώτο break στο δεύτερο σετ και κάπου εκεί ήταν η αρχή της ανατροπής.

Αυτό δεν έκοψε την… φόρα του Στέφανου που πήρε το 2ο σετ με 6-4 και πήγε με εξαιρετικό μομέντουμ στο ξεκίνημα του τρίτου.

Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μοναδικό 3ο σετ, πήρε τρία σερί «love games», ο Σέρβος δεν είχε απάντηση και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τσιτσιπά να τελειώνει εύκολα το 3ο σετ με 6-2.

Back to back τελικοί

Αυτός είναι ο 29ος τελικός για τον Τσιτσιπά, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στον αντίστοιχο του Μόντε Κάρλο. Ο Ελληνας τενίστας είχε αντιμετωπίσει και πάλι τον Κάσπερ Ρουντ και είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0 σετ, φτάνοντας στον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2024. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πλέον 10 συνεχόμενες νίκες και αύριο στον τελικό φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί του και να κατακτήσει δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024