Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι σκοτώθηκαν οι γιοι και τα εγγόνια του

Η στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι σκοτώθηκαν οι γιοι και τα εγγόνια του

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοτώθηκαν τρεις απ' τους γιους του και τέσσερα εγγόνια του

Τρεις από τους γιους και τέσσερα από τα εγγόνια του Ισμαήλ Χανίγιε, ηγέτη της Χαμάς, σκοτώθηκαν εχθές Τετάρτη (10/4) από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Γάζα.

Ο ίδιος ο Χανίγιε, λίγη ώρα μετά επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στο Al Jazeera, αποκαλύπτοντας και τα ονόματα των τριών γιων του: Χαζέμ, Αμρί και Μοχαμάντ.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει βίντεο με τον ίδιο τη στιγμή που συνεργάτης του, σοκαρισμένος, τον ενημερώνει για το συμβάν.

Ο Χανίγιε δήλωσε ότι οι θάνατοί τους δεν πρόκειται να οδηγήσει τη Χαμάς στην υπαναχώρηση από τις θέσεις της, που περιλαμβάνουν την οριστική κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και την ασφαλή επιστροφή των εκτοπισμένων Παλαιστινίων στα σπίτια τους.

«Γίνεται πόλεμος εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας»

«Εάν νομίζουν πως βάζοντας στο στόχαστρο τα παιδιά μου, την ώρα που κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις, θα υποχρεώσουν τη Χαμάς να αλλάξει τις θέσεις της, τρέφουν ψευδαισθήσεις», δήλωσε ο Χανίγιε.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο εγκληματίας εχθρός οδηγείται από το πνεύμα της εκδίκησης και το πνεύμα της δολοφονίας και της αιματοχυσίας και δεν τηρεί κανένα πρότυπο ή νόμο», συμπλήρωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι 60 μέλη της οικογένειάς του έχουν σκοτωθεί από το έναρξη του πολέμου.

«Έχουμε δει [το Ισραήλ] να παραβιάζει τα πάντα στη γη της Γάζας. Γίνεται πόλεμος εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας. Υπάρχει μαζικός εκτοπισμός» κατέληξε.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024