Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Madonna: Μάχη να απορριφθεί η αγωγή για την καθυστέρηση έναρξης της συναυλία της

Madonna: Μάχη να απορριφθεί η αγωγή για την καθυστέρηση έναρξης της συναυλία της

Άργησε πάνω από δύο ώρες να ανέβει στη σκηνή.

Τρεχάματα για τη Madonna καθώς δύο θεατές συναυλιών κατέθεσαν αγωγή και κατηγόρησαν τη βασίλισσα της pop για «ψευδή διαφήμιση» μετά την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας της Celebration Tour τον Δεκέμβριο στο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Σχεδόν τρεις μήνες αφού η Madonna και η Live Nation μηνύθηκαν για την υποτιθέμενη καθυστερημένη ώρα έναρξης τον Ιανουάριο, η νομική της ομάδα κατέθεσε πρόταση αυτήν την εβδομάδα για την απόρριψη της αγωγής, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που έχει στη διάθεσή του το PEOPLE.

Τι συνέβη στην συναυλία

Οι δύο παρευρισκόμενοι ισχυρίζονταν στην αρχική αγωγή, σύμφωνα με τα έγγραφα που είχε αποκτήσει τότε το PEOPLE, ότι η συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου ξεκίνησε στις 22:30, παρά το γεγονός ότι τα εισιτήρια διαφήμιζαν ώρα έναρξης τις 20:30. Αν γνώριζαν τι ώρα θα ανέβαινε στη σκηνή η Madonna, ισχυρίστηκαν οι θαυμαστές, «δεν θα είχαν πληρώσει για τα εισιτήρια».

Οι δύο οπαδοί ισχυρίστηκαν ότι η καθυστέρηση, η οποία, όπως ισχυρίστηκαν, συνέβη ξανά στις επόμενες συναυλίες στο Μπρούκλιν στις 14 και 16 Δεκεμβρίου, είναι «σκόπιμη άσκηση ψευδούς διαφήμισης, παραπλανητικής παρουσίασης από αμέλεια και αθέμιτων και παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών».

Τώρα, η νομική ομάδα της σταρ δήλωσε ότι η εμπειρία των συναυλιακών επισκεπτών δεν δικαιολογεί αγωγή. «Οι ενάγοντες εικάζουν ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων που έφυγαν από το χώρο μετά τη 1 π.μ. μπορεί να είχαν πρόβλημα να βρουν μεταφορικό μέσο για το σπίτι τους ή μπορεί να έπρεπε να ξυπνήσουν νωρίς την επόμενη μέρα για τη δουλειά τους», έγραψαν οι δικηγόροι της Madonna. «Αυτό δεν αποτελεί αναγνωρίσιμη ζημία».

Πριν από την κατάθεση της αγωγής, ένας από τους θαυμαστές «παραληρούσε» για τη συναυλία, την οποία περιέγραψε ως «απίστευτη», σε μια ανάρτηση στο Facebook – που σημαίνει ότι η συναυλία «ανταποκρίθηκε ή ξεπέρασε τις προσδοκίες του», δήλωσε η νομική ομάδα της Madge.

Τι ανέφεραν οι δικηγόροι της τραγουδίστριας

Η πρόσφατα κατατεθείσα απάντηση ανέφερε επίσης: «Πουθενά οι εναγόμενοι δεν διαφήμισαν ότι η Madonna θα ανέβαινε στη σκηνή στις 8.30 μ.μ., και κανένας λογικός θεατής συναυλίας -και σίγουρα κανένας θαυμαστής της Madonna- δεν θα περίμενε ότι το κεντρικό πρόσωπο σε μια μεγάλη συναυλία θα ανέβαινε στη σκηνή την ώρα που ανέφερε το εισιτήριο».

«Αντίθετα, ένας λογικός θεατής συναυλίας θα καταλάβαινε ότι οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν κατά ή πριν από την ώρα που αναφέρεται στο εισιτήριο, ένα ή περισσότερα εναρκτήρια νούμερα μπορεί να εμφανιστούν ενώ οι παρευρισκόμενοι φτάνουν και κατευθύνονται στις θέσεις τους και πριν το κύριο νούμερο ανέβει στη σκηνή, και αργότερα το βράδυ το κύριο νούμερο θα ανέβει στη σκηνή», έγραψαν οι δικηγόροι της Madonna.

Η κατάθεση πρόσθεσε ότι οι ενάγοντες «πήραν ακριβώς αυτό για το οποίο πλήρωσαν: ένα ολοκληρωμένο, υψηλής ποιότητας σόου από τη βασίλισσα της pop».

Οι δύο θαυμαστές «δεν ισχυρίζονται ότι η παράσταση της Madonna ήταν υποβαθμισμένη, ότι η παράστασή της άξιζε λιγότερο από αυτό που πλήρωσαν ή ότι έφυγαν από τη συναυλία πριν παρακολουθήσουν ολόκληρη την παράστασή της», δήλωσε η νομική ομάδα της σταρ.

Αποζημίωση στους θεατές

Ο Marcus Corwin, δικηγόρος των εναγόντων, λέει στο PEOPLE ότι οι πελάτες του θα καταθέσουν απάντηση στην πρόταση της Madonna να απορρίψει την αγωγή εντός 30 ημερών. «Πιστεύουμε ότι η απάντησή μας θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα που τέθηκαν στην MTD και ότι όταν το δικαστήριο ενημερωθεί πλήρως, θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε με αυτή την αγωγή και να επιτύχουμε αποζημίωση για τους κατόχους των εισιτηρίων που ζητούν επιστροφή χρημάτων», λέει.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024