Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτα στατιστικό: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ/ασίστ από ότι ματς στο Champions League (vids+pic)

Απίστευτα στατιστικό: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ/ασίστ από ότι ματς στο Champions League (vids+pic)

Ο εντυπωσιακός απολογισμός του Γάλλου σούπερ σταρ σε 68 αναμετρήσεις της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βάζει τη σφραγίδα του σε ένα ακόμα παιχνίδι της στη φετινή σεζόν, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ με 2-0 για τη φάση των «16» του Champions League και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ Σοσιεδάδ και με εντυπωσιακό τρόπο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν. Ένα γκολ με το οποίο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της γαλλικής ομάδας.

Μια ακόμα παράσταση από τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ σε 7 παιχνίδια στο φετινό Champions League, αλλά και το 31ο γκολ σε 30 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ο 25χρονος επιθετικός σε Γαλλία και Ευρώπη. Εκτός από τα τέσσερα ευρωπαϊκά, έχει επίσης 20 τέρματα στη Ligue 1 (19 ματς), 6 στο Κύπελλο (3 ματς) και ένα στο Trophee des Champions (1 ματς).

Αυτό, όμως, που είναι πιο εντυπωσιακό από όλα για τον Κιλιάν Εμπαπέ είναι ότι έχει περισσότερα γκολ/ασίστ από ότι ματς στο Champions League. Με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ έφτασε τα 44 γκολ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία έχει επίσης 26 ασίστ σε συνολικά 68 παιχνίδια. Εχει δηλαδή 70 γκολ/ασίστ σε 68 αναμετρήσεις στο Champions League. Ένα εντυπωσιακό νούμερο για τον Γάλλο, που ηγείται και φέτος της Παρί.

«Αποχωρεί από την Παρί και οδεύει προς Ρεάλ Μαδρίτης»

Η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο 25χρονος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα στην Ισπανία, αλλά και στη Γαλλία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει πάρει την απόφασή του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει μόνιμα στην Ιβηρική Χερσόνησο για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια κίνηση, που εάν πραγματοποιηθεί, θα δυναμώσει πάρα πολύ την ισπανική ομάδα και θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες του Κιλιάν Εμπαπέ για την κατάκτηση ενός Champions League, που δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024