Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαία τενίστρια ξέσπασε σε κλάματα την ώρα του αγώνα – Η αγκαλιά με την αντίπαλό της (vids+pics)

Κορυφαία τενίστρια ξέσπασε σε κλάματα την ώρα του αγώνα – Η αγκαλιά με την αντίπαλό της (vids+pics)

Συναισθηματικά φορτισμένη η Ονς Τζαμπέρ, Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη, ξέσπασε σε κλάματα, με την αντίπαλό της, Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια, να την αγκαλιάζει μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση της Ονς Τζαμπέρ με την Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια για τα προημιτελικά του 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Η Τυνήσια τενίστρια ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, με τον προπονητή της να σηκώνεται όρθιος και να τη χειροκροτεί και μαζί του όλο το γήπεδο.

Η Ονς Τζαμπέρ, No.6 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και Νο.2 του ταμπλό στο τουρνουά του Αμπου Ντάμπι, δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της και ξέσπασε μέσα στο κορτ.


Μια συναισθηματική «έκρηξη» για την Τυνήσια τενίστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της, γεγονός που της προκαλεί εκνευρισμό και απογοήτευση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ της αναμέτρησης με την Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια.

Η Ονς μέσα στο 2024 έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια και έχει απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες. Στο Αυστραλιανό Οπεν νίκησε στον πρώτο γύρο απέκλεισε με 2-0 σετ την άσημη Ουκρανή Γιούλια Σταροντούμπτσεβα (6-3, 6-1), αλλά στον δεύτερο ηττήθηκε εύκολα με 6-0, 6-2 από την Μίρα Αντρέεβα. Στο Αμπου Ντάμπι στους «16» νίκησε με 2-0 την Εμμα Ραντουκάνου (6-4, 6-1), αλλά στους «16» ηττήθηκε από την Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια με 6-3, 6-4.

Μέτριες έως κακές εμφανίσεις από την Τυνήσια, που συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ίδιου παιχνιδιού. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το 250άρι τουρνουά του Νίγκμπο, το οποίο και κατέκτησε κερδίζοντας στον τελικό την Ντιάνα Σνάιντερ με 2-0 σετ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της.

Η αγκαλιά στο τέλος

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε με την Μάια νικήτρια, η Βραζιλιάνα έτρεξε στο φιλέ και αγκάλιασε την Ονς, εκφράζοντας τη στήριξή της και δίνοντας δύναμη στην Τυνήσια τενίστρια. «Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός άνθρωπος είναι η Ονς. Είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για το παγκόσμιο τένις. Την σέβομαι απεριόριστα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια στις δηλώσεις της.

Φίλη με τη Σάκκαρη και πηγή έμπνευσης

Η Τζαμπέρ δεν είναι μια απλή τενίστρια. Είναι ένας θρύλος για τον αθλητισμό της Τυνησίας, αφού χάρη σε αυτήν έχουν αρχίσει στη χώρα της Αφρικής να ασχολούνται σοβαρά με το τένις. Η Ονς αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα μικρά παιδιά στην Τυνησία, που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το τένις. Ειδικά για τα κορίτσια, που έχουν ως πρότυπό τους την συμπατριώτισσά τους, που κατάφερε να καθιερωθεί στην ελίτ του παγκοσμίου τένις.

Η Τυνήσια είναι επίσης πολύ καλή φίλη με τη Μαρία Σάκκαρη. Οι δύο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και μάλιστα έχουν κάνει πολλές φορές κοινές προπονήσεις κατά τη διάρκεια των μεγάλων τουρνουά. Οι προπονητές τους έχουν επίσης πολύ καλές σχέσεις, με τον Τόμι Χιλ να σέβεται απεριόριστα τον προπονητή της Ονς, Ισάμ Τζελάλι.

Τα ημιτελικά στο Άμπου Ντάμπι

Οσον αφορά στη συνέχεια του 500άρι τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, η Μπεατρίζ Χάνταντ Μάια, που απέναντι στην Τζαμπέρ πέτυχε την 10η νίκη της απέναντι σε top-10 παίκτρια, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ντάρια Κασάτκινα (13:00), με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό. Στον άλλον ημιτελικό, η Ελενα Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την Λιουντμίλα Σαμσόνοβα (15:00).

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024