Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ: Η ανακοίνωση της Ιαπωνικής πρεσβείας για την τραγουδίστρια

Τέιλορ Σουίφτ: Η ανακοίνωση της Ιαπωνικής πρεσβείας για την τραγουδίστρια

Η Ιαπωνία καθησυχάζει τους οπαδούς της διάσημης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ ενόψει Super Bowl

Με μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση για τα διπλωματικά δεδομένα, η πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ουάσινγκτον διαβεβαίωσε ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα προλάβει να πάει εγκαίρως στο Super Bowl για να δει τον φίλο της να παίζει στον μεγάλο τελικό ,αρκεί η πτήση μετά τη συναυλία της από το Τόκιο να αναχωρήσει εγκαίρως.

Με την ψυχή στο στόμα

Η Σουίφτ έχει προγραμματίσει να δώσει μια sold-out συναυλία στο Τόκιο την ημέρα πριν από το Super Bowl στο πλαίσιο της περιοδείας της Eras. Υπάρχει αλλαγή ώρας 17 ωρών ανάμεσα στο Τόκιο και το Λας Βέγκας, την πόλη που φιλοξενεί το Super Bowl- και η πτήση αναμένεται να διαρκέσει περίπου 12 ώρες, κάνοντας κάποιους να ανησυχούν ότι μπορεί να μην μπορέσει να φτάσει εγκαίρως στον αγώνα.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας

«Η πρεσβεία της Ιαπωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ενήμερη για τις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να κάνει η Τέιλορ Σουίφτ για να ταξιδέψει από το Τόκιο μετά τη συναυλία της στις 10 Φεβρουαρίου στο Λας Βέγκας εγκαίρως για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Kansas City Chiefs στο Super Bowl LVIII», έγραψε η πρεσβεία στο X.

«Παρά τη 12ωρη πτήση και τη διαφορά ώρας των 17 ωρών, η πρεσβεία μπορεί με σιγουριά να διαβεβαιώσει ότι αν αναχωρήσει από το Τόκιο το βράδυ μετά τη συναυλία της, θα φτάσει άνετα στο Λας Βέγκας πριν αρχίσει το Super Bowl», ανέφερε η πρεσβεία.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024