Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεν Χαγκ για Κλοπ: «Έκανε εκπληκτική δουλειά, δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει»

Τεν Χαγκ για Κλοπ: «Έκανε εκπληκτική δουλειά, δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να φύγει από τον πάγκο της Λίβερπουλ το καλοκαίρι και τόνισε ότι ο Γερμανός έκανε εξαιρετική δουλειά στο 9 χρόνια που δούλεψε στους Ρεντς

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Γερμανό προπονητή να αφήνει τους Ρεντς μετά από 9 χρόνια επιτυχιών.

Tην απόφαση αυτή του 56χρονου τεχνικού σχολίασε και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Κλοπ πραγματοποίησε εξαιρετικό έργο στην Λίβερπουλ και είναι φυσιολογικό να ξέμεινε από ενέργεια μετά από 9 χρόνια στον σύλλογο . Βέβαια, ο Ολλανδός τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων τόνισε ότι η αποχώρηση του Κλοπ από την ομάδα του Μερσεϊσάιντ, δεν είναι καλό νέο για την Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Μπορώ να καταλάβω ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια. Εννέα χρόνια είναι αρκετός χρόνος. Η Premier League είναι αρκετά έντονη, ο συνδυασμός με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όταν είσαι εννέα χρόνια είναι πραγματικά αρκετός χρόνος», ήταν αρχικά τα λόγια του Τεν Χαγκ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει. Άφησε εποχή, έχτισε το σύλλογο και τον έφερε πίσω εκεί που ανήκει. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, έκανε εκπληκτική δουλειά».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024