Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηγαδάκια, γκρίνιες και υψηλή γαστρονομία - Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στις Χρυσές Σφαίρες

Πηγαδάκια, γκρίνιες και υψηλή γαστρονομία – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στις Χρυσές Σφαίρες

Τα παρελκόμενα από το party της χρονιάς.

Οι διοργανωτές των Χρυσών Σφαιρών ήθελαν όλα να είναι άψογα στην εκδήλωση. Και έτσι έγινε! Τουλάχιστον αυτό είδαμε εμείς, καθώς φέτος για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια η λαμπερή βραδιά μεταδόθηκε από το CBS και όχι από το NBC.

Ωστόσο πίσω από τις κάμερες φαίνεται να μην ήταν όλα τόσο λαμπέρα. Δεν έλειψαν τα ευτράπελα αλλά και πολλά «πηγαδάκια»που αναπόφευκτα στήθηκαν στα τραπέζια της τεράστιας σάλας του ξενοδοχείου Beverly Hilton όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση. Νέοι έρωτες, αμήχανες στιγμές και υψηλή γαστρονομία ήταν μερικές από τις στιγμές της 81ης τελετής απονομής των βραβείων.

Σελένα Γκόμεζ και Τέιλορ Σουίφτ κουτσομπολεύουν την Κάιλι Τζένερ;

Με το κοινό να παρακολουθεί με αγωνία την τελετή απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες, το απόλυτο viral της βραδιάς ήταν η στιγμή που η κάμερα «τσάκωσε» τη Σελένα Γκόμεζ να κουτσομπολεύει την Κάιλι Τζένερ στην Τέιλορ Σουίφτ.

Ένα από τα βίντεο που έγινε viral, είναι η στιγμή που η Σελένα Γκόμεζ πλησιάζει την κολλητή της φίλη Τέιλορ Σουίφτ για να της πει κάτι που θα ξαφνιάσει στη συνέχεια την ποπ σταρ. Οι δύο φίλες λένε κάποιο μυστικό και πολλοί έσπευσαν να διαβάσουν τα χείλη τους, για να δουν τι ακριβώς συζήτησαν.

Μία από τις επικρατέστερες απόψεις, είναι ότι η Σελένα Γκόμεζ είναι πολύ εκνευρισμένη με την Κάιλι Τζένερ, επειδή δεν την άφησε να βγάλει φωτογραφία με τον ηθοποιό Τίμοθι Σαλαμέ.

Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να προσπαθούν να διαβάσουν τα χείλη των δύο γυναικών προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν τι συζητούσαν. Τελικά, την επομένη της απονομής η Σελένα Γκόμεζ έσπευσε να αποσαφηνίσει πως δεν παραπονιόταν στη Σουίφτ για την απόφαση της Τζένερ να της απαγορεύσει να φωτογραφηθεί μαζί με τον συνοδό της, Σαλαμέ, όπως ευρέως διακινήθηκε, αλλά της μιλούσε για δύο καλούς φίλους της που καταπώς φαίνεται βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου – ή έτσι προσπάθησαν με αξιώσεις να πείσουν την οικουμένη.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και η Κάιλι Τζένερ δεν σταμάτησαν να εκφράζουν την αγάπη τους. Τα καυτά φιλιά έγιναν viral, ενώ απασχόλησαν περισσότερα άτομα πέρα από τη Σελένα Γκόμεζ και την Τέιλορ Σουίφτ. Όλη τη νύχτα ο ένας απολάμβανε τη συντροφιά του άλλου, με τις κάμερες να δίνουν συνεχώς κοντινά πλάνα τους.

Υψηλή γαστρονομία

Η επιλογή φαγητού από το catering που ανατέθηκε στο εστιατόριο «Nobu», του σεφ-θρύλου Νόμπου Ματσουχίσα, μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά… Μπορεί οι σταρ να τίμησαν δεόντως τα nigiri σολομού και τα california rolls, αλλά το πλήρωσαν με τη διαχυτική ψαρίλα που μύριζε στην κεντρική σάλα του «Beverly Hilton Hotel».

Με άδεια χέρια ξανά ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Μπορεί το Netflix να έχασε μέσα από τα χέρια τoy το βραβείο ανδρικής ερμηνείας σε δραματική ταινία -αποδόθηκε στον Κίλιαν Μέρφι για το «Οπενχάιμερ» και όχι, όπως πολλοί ανέμεναν, στον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος έφυγε για έκτη φορά στην καριέρα του με άδεια χέρια, για το «Μaestro»-, όμως είχε να γιορτάσει τη μάλλον ανέλπιστη επιτυχία της μίνι σειράς «Beef». Στο εστιατόριο «Spago» έγινε ένα μίνι party χαράς.

Εφάμιλλη επιτυχία είχε και το after party της Universal που έλαβε χώρα στο «Tommy’s», με τους συντελεστές του «Οπενχάιμερ» να μην προλαβαίνουν να δέχονται συχαρίκια για την επιτυχία του φιλμ σε πέντε κατηγορίες (Kαλύτερης Δραματικής Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου και Πρωτότυπης Μουσικής).

Η χαρά του Λάνθιμου

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου επικράτησε της Barbie της Γκρέτα Γκέργουιγκ και κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Κωμωδίας ή Μιούζικαλ, ενώ η πρωταγωνίστριά του Έμα Στόουν τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Α΄ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ.

O Γιώργος Λάνθιμος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επαφή του με ένα προσωπικό του είδωλο, τον Μπρους Σπρίνγκστιν. Τις περισσότερες φορές αυτές οι… αλληλεπιδράσεις γίνονται με τις κάμερες κλειστές.

Βιασύνη για την έναρξη

Η Τζένιφερ Λόρενς, λάτρης του σαρντονέ, μπήκε στην αίθουσα λίγα λεπτά πριν από την έναρξη, με ένα μαρτίνι στο χέρι. Ακριβώς πίσω της ήταν η Όπρα Γουίνφρεϊ, φαινομενικά η μόνη στην αίθουσα με μια πλήρη ομάδα ασφαλείας να ανοίγει το δρόμο για εκείνη και την Γκέιλ Κινγκ.

Ο Χάρισον Φορντ πήρε τη θέση του από νωρίς, σε ένα τραπέζι με τη Σελένα Γκόμεζ, η οποία ήταν ενθουσιασμένη με το σούσι Nobu που σερβιρίστηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Την ίδια ώρα, ο Μπεν Άφλεκ προσέγγισε τον Τομ Ρόθμαν, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Sony Pictures Motion Picture Group, οι οποίοι συνομίλησαν και γέλασαν πριν ο Άφλεκ φύγει για να πάρει τη θέση του δίπλα στον φίλο του Ματ Ντέιμον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το AP, επειδή η νύχτα ήταν μεγάλη πολλοί άρχισαν τις επισκέψεις στην τουαλέτα. Εκεί ήταν που η Νατάσα Λιόν εντόπισε την Ελίζαμπεθ Όλσεν και ξετρελάθηκε με το φόρεμά της, και όπου μερικοί άλλοι αστέρες της Marvel γέλασαν μπροστά στους νιπτήρες. «Θέλω να αλλάξω», είπε η Πομ Κλεμεντιέφ στη συμπρωταγωνίστριά της στο «Guardians of the Galaxy» Κάρεν Γκίλαν. Η Γκίλαν συμφώνησε και η Κλεμεντιέφ αναστέναξε: «Πάμε πίσω, πίσω στην κόλαση».

To «αλύγιστο» φόρεμα της Ντούα Λίπα

Για την εμφάνισή της η Ντούα Λίπα επέλεξε ένα custom Haute Couture μαύρο βελούδινο φόρεμα που ήταν διακοσμημένο με κεντημένα χρυσοποίκιλτα μοτίφ, σχεδιασμένο από τον Daniel Roseberry για τον οίκο μόδας Schiaparelli. Ωστόσο τα βρήκε σκούρα, διοτί ήταν «αλύγιστο» και δεν μπορούσε να κάτσει.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από τα παρασκήνια δείχνοντάς στους διαδικτυακούς της φίλους την προσπάθεια που κατέβαλε για να καθίσει, αφού φαίνεται να βυθίζεται αργά στην καρέκλα, γέρνοντας ουσιαστικά προς τα πίσω για να είναι περισσότερη ξαπλωμένη παρά καθισμένη.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP Photo/Chris Pizzello

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024