Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aς υποδεχθούμε το 2024, με ένα Λευκό Ιππότη!

Aς υποδεχθούμε το 2024, με ένα Λευκό Ιππότη!

The White Knight, ο νέος αφρώδης οίνος της Boutari Wineries, έφτασε!

Η άφιξη ενός Λευκού Ιππότη συναρπάζει την υψηλή τέχνη της οινοποιίας. Ο νέος αφρώδης οίνος της Boutari, The White Knight, συστήνεται στο κοινό και αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο για όλες αυτές τις στιγμές που αξίζουν παραπάνω λάμψη.

Το The White Knight έρχεται στα ποτήρια μας, παραγόμενο με την παραδοσιακή μέθοδο (Methode Traditionnelle), η οποία δημιουργεί αφρώδεις οίνους που χαρακτηρίζονται από αρωματική πολυπλοκότητα και γευστική ιδιαιτερότητα, λόγω της δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη και της παραμονής στη συνέχεια του οίνου επί 18 μήνες με τις οινολάσπες του.

Δημιουργημένο από προσεκτικά διαλεγμένα σταφύλια, σε ιδιόκτητο ξηρικό αμπελώνα στην περιοχή της Μαντινείας που καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, το The White Knight έρχεται να μας συντροφεύσει και να μας εκπλήξει στις ιδιαίτερες στιγμές διασκέδασης και γιορτής.

Οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και το ξεχωριστό χρώμα του The White Knight, γεμίζουν τα ποτήρια και προσφέρουν σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο την χαρά της απόλαυσης ενός αφρώδους οίνου, που ταιριάζει σε κάθε εορταστική στιγμή της ζωής. Η ιδιαίτερη φιάλη με τις χρυσές λεπτομέρειες, αποτελεί ένα κόσμημα για κάθε τραπέζι, απογειώνοντας την art de la table και προσφέροντας λαμπερό χαρακτήρα.

Η απόλαυση ενός ποτηριού The White Knight με την υπογραφή υψηλής ποιότητας των Οινοποιείων Μπουτάρη απογειώνεται όταν σερβίρεται ως απεριτίφ. Για τους λάτρεις των γευστικών συνδυασμών συνοδεύεται με εξαιρετικά οστρακοειδή, αυγοτάραχο και ψητά ψάρια όπως επίσης ρύζι ή ζυμαρικά με μυρωδικά αλλά και με εξωτικές συνταγές.

Εις υγείαν του Λευκού Ιππότη που μόλις έφτασε!

Sports in

Oι Πρωταθλητές Ευρώπης «πάτησαν» την ΑΕΚ και βλέπουν... κούπα (3-0)

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Youth League, η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Super League K19 και έκανε αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024