Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουαλία: Αθώα σωφρονιστικός υπάλληλος - Κατηγορούνταν ότι έκανε επανειλημμένα τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο

Ουαλία: Αθώα σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορούνταν ότι έκανε επανειλημμένα τηλεφωνικό σεξ με κρατούμενο

Η 26χρονη Ρουθ Σμίλο είπε ότι αυτό που η εισαγγελία περιέγραψε ως «τηλεφωνικό σεξ» με τον 25χρονο κρατούμενο και έμπορο ναρκωτικών, Χάρι Πούλεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση.

Αθώα κρίθηκε από το δικαστήριο μία σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορήθηκε ότι είχε στενή σχέση και έκανε τηλεφωνικό σεξ με έναν κρατούμενο, καθώς όπως υποστήριξε του είπε επανειλημμένα να σταματήσει.

Η 26χρονη Ρουθ Σμίλο ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στη φυλακή HMP Parc στο Μπρίτζεντ στην Ουαλία αρνήθηκε την κατηγορία για παράβαση καθήκοντος.

Οι ένορκοι από το δικαστήριο του Κάρντιφ σύμφωνα με το Sky News τελικά κατέληξαν την Πέμπτη σε αθωωτική ετυμηγορία. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η 26χρονη υποστήριξε ότι αυτό που η εισαγγελία περιέγραψε ως «τηλεφωνικό σεξ» με τον 25χρονο κρατούμενο και έμπορο ναρκωτικών, Χάρι Πούλεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση.

«Είπε ότι ήξερε τη διεύθυνσή μου, ότι θα ανατίναζε το αυτοκίνητό μου και ότι θα έβαζε να σκοτώσουν τις γάτες μου»

«Την πρώτη φορά, όταν αντιλήφθηκα ότι ο Χάρι αυνανιζόταν όταν μιλούσα στο τηλέφωνο, του ζήτησα να σταματήσει. Του ζήτησα επανειλημμένα να σταματήσει», είπε και προσέθεσε:

«Εγώ αντιλαμβάνομαι ως σεξουαλική παρενόχληση, εκείνος αντιλαμβάνεται ως τηλεφωνικό σεξ. Έκλαιγα, του ζήτησα να σταματήσει. Αυτό έκανα», προσέθεσε.

Η εισαγγελία διερωτήθηκε γιατί η Σμίλο ακουγόταν να γελάει κατά τη διάρκεια αρκετών εκ των τηλεφωνικών συνομιλιών με τον Πούλεν, τις οποίες άκουσαν οι ένορκοι πριν καταλήξουν στην ετυμηγορία τους.

Η Σμίλο είπε ότι επρόκειτο για ένα «άβολο γέλιο» και ότι η «εναλλακτική λύση σε μια ανάλαφρη συζήτηση ήταν να με απειλήσει ότι θα με σκοτώσει».

Οι ένορκοι άκουσαν ακόμα κάποια στιγμή στον Πούλεν ότι θα μετακόμιζε στην Αυστραλία, αλλά αυτό «δεν τον απέτρεψε καθόλου».

Ακόμα αρνήθηκε επίσης ότι έδωσε στον Πούλεν μια αγκαλιά. Είπε στο δικαστήριο ότι η γιαγιά του Πούλεν είχε πεθάνει και αυτός «κυριολεκτικά έπεσε στην αγκαλιά της, θλιμμένος. Η αντίληψή του γι’ αυτό είναι ότι ήταν μία αγκαλιά», πρόσθεσε.

Είχε κατηγορηθεί ότι είχαν σχέση για πέντε μήνες

Η Σμίλο είχε κατηγορηθεί ότι διατηρούσε πεντάμηνη σχέση με τον Πούλεν μεταξύ Αυγούστου 2020 και Απριλίου 2021, ενώ εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος.

Αλλά η 26χρονη είπε στο δικαστήριο  ότι φοβόταν τον Πούλεν, μέλος συμμορίας οργανωμένου εγκλήματος, και έτσι ήθελε να «δώσει την εντύπωση» ότι ήταν φίλη του.

Ακόμα είπε ότι ο Πούλεν ήταν «κολλημένος» μαζί της όσο καιρό εργαζόταν στη φυλακή, της είχε πει επανειλημμένα ότι την αγαπούσε και είχε απειλήσει να σκοτώσει τον κουνιάδο της και τις γάτες της.

Όπως είχε πει στην αστυνομία σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πούλεν την απείλησε λέγοντάς της: «Κανείς δεν με απορρίπτει. Κοιτάξτε με, είμαι ένα γαμ@@@ο μοντέλο».

Είπε στην αστυνομία ότι όταν τον απέρριψε, απείλησε τον κουνιάδο της που εργαζόταν σε άλλο τμήμα της φυλακής.

«Έκτοτε μου έκανε πολλαπλές απειλές. Είπε ότι ήξερε τη διεύθυνσή μου, ότι θα ανατίναζε το αυτοκίνητό μου και ότι θα έβαζε να σκοτώσουν τις γάτες μου», προσέθεσε.

Της τηλεφωνούσε 70 φορές την ημέρα

Η Σμίλο είπε στο δικαστήριο ότι ο Πούλεν της τηλεφωνούσε έως και 70 φορές την ημέρα παρά τις προσπάθειές της να τον διακόψει.

Είπε ότι δέχτηκε τις κλήσεις για να τον  «κατευνάσει» γιατί τον «φοβόταν». Προσπάθησε να το διακόψει, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε να της τηλεφωνεί.

«Δεν ήθελα ποτέ να του δώσω λάθος εντύπωση. Ο Χάρι Πούλεν είναι φαντασιόπληκτος. Δεν θα ήμουν ποτέ φίλη με κάποιον που απειλούσε να σκοτώσει την οικογένειά μου, να με σκοτώσει, να με απειλήσει. Δεν θα γινόμουν ποτέ φίλη του. Αν μπορούσα να δώσω την εντύπωση ότι νοιαζόμουν γι’ αυτόν, ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος για να κρατήσω εμένα και την οικογένειά μου ασφαλείς», είπε ακόμα.

Το υποτιθέμενο ειδύλλιο ξεκίνησε αφού ο Πούλεν της έδωσε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου σε ένα χαρτί μέσα στη φυλακή.

Η Σμίλο δήλωσε στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι ο αριθμός ήταν ένα «αστείο», αλλά τελικά συνομίλησε με τον Πούλεν αφού την απείλησε. Όμως απολύθηκε από τη δουλειά της και ο Πούλεν μετακινήθηκε σε άλλη φυλακή, αφού οι υπάλληλοι της φυλακής άρχισαν να υποψιάζονται.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024