Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του

ΗΠΑ: Του έπεσε το παντελόνι την ώρα που πάντρευε την κόρη του

«Μου είπε ότι έχανε το παντελόνι του. Του έσφιξα το χέρι και του είπα κράτα το ψηλά με το δεξί σου χέρι, είμαστε σχεδόν εκεί και πριν το καταλάβουμε, ήταν στο πάτωμα».

Μια αρκετά αμήχανη στιγμή καταγράφηκε σε έναν γάμο. Την ώρα που η νύφη συνοδευόταν από τον πατέρα της στην εκκλησία, το παντελόνι του έπεσε και αποκάλυψε το εσώρουχό του.

«Προς όλες τις νύφες του 2024», έγραψε η 36χρονη Sarah Grundman-Connors στο TikTok, αναφερόμενη στους ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το βήμα. «Βεβαιωθείτε ότι όποιος σας συνοδεύει στην εκκλησία θα φοράει τιράντες».

Η Grundman-Connors ανάρτησε το βίντεο με το ατύχημα του 74χρονου πατέρα της κατά τη διάρκεια του γάμου της το 2021 στο Asbury Park.

«Μόλις ανέβασε το παντελόνι του και χαμογέλασε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. Σήκωσα τα λουλούδια μου για να του δείξω ότι είμαστε εντάξει και συνέχισα να περπατάω»

Στο βίντεο φαίνεται ο μπαμπάς Leonard Grundman να… πέφτει το παντελόνι του.Όταν ο 74χρονος σκύβει για να το μαζέψει, οι καλεσμένοι ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Η ίδια λέει στο PEOPLE ότι οι δυο τους ήταν περίπου στα μισά του διαδρόμου όταν ο μπαμπάς της γύρισε προς το μέρος της και της ψιθύρισε ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Μου είπε ότι έχανε το παντελόνι του. Του έσφιξα το χέρι και του είπα κράτα το ψηλά με το δεξί σου χέρι, είμαστε σχεδόν εκεί και πριν το καταλάβουμε, ήταν στο πάτωμα. Ο φωτογράφος απαθανάτισε 100% τη στιγμή».

Η Sarah εξήγησε ότι ο μπαμπάς της είχε νοικιάσει κοστούμι για το γάμο της και ήταν ενθουσιασμένος που θα ντυνόταν καλά. Περίπου δύο εβδομάδες πριν από το γάμο, ο πατέρας της αρρώστησε και έχασε λίγο βάρος. Αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι έχασε τόσο πολύ που το παντελόνι του δεν του έκανε πια.

@sarahcongrun PSA to all the 2024 brides- whoever is walking you down the aisle make sure they’re wearing suspenders or a belt! #bride#wedding#bridesoftiktok#funny#fyp#bridal#humor#weddingsgonewrong #greenscreenvideo ♬ original sound – Sarah_conhers

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της είναι από τη φύση του αστείος τύπος, αλλά εκείνη τη στιγμή σοκαρίστηκε. «Ήμουν καλά, ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι ο μπαμπάς μου ήταν καλά», είπε. «Μόλις ανέβασε το παντελόνι του και χαμογέλασε, όλοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. Σήκωσα τα λουλούδια μου για να του δείξω ότι είμαστε εντάξει και συνέχισα να περπατάω».

Παρόλο που έχουν περάσει μερικά χρόνια από εκείνη τη μέρα, η Sarah εξηγεί ότι αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο για να γελάσει ο κόσμος και να υπενθυμίσει σε όλες τις νύφες που παντρεύονται του χρόνου ότι όποιος τις συνοδεύει στο διάδρομο πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024