Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
It’s Christmas Time: Ένας οδηγός ταινιών για γιορτινές, σινεφίλ βραδιές στο σαλόνι σου με Vodafone TV

It’s Christmas Time: Ένας οδηγός ταινιών για γιορτινές, σινεφίλ βραδιές στο σαλόνι σου με Vodafone TV

Αυτά είναι τα blockbuster που θα εμπλουτίσουν με μαγεία και αδρεναλίνη τα φετινά Χριστούγεννα!

«It’s the most wonderful time of the year», λέει ένα διαχρονικό γιορτινό τραγούδι και πράγματι, τα Χριστούγεννα είναι μία υπέροχη περίοδος, διότι σε εμπνέει να δραπετεύσεις από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Έχοντας εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδεια από το γραφείο, το μόνο που σε νοιάζει είναι να ενδώσεις –επιτέλους- σε όλα εκείνα τα οποία δεν βρίσκεις χρόνο να χαρείς όσο θα ήθελες τον υπόλοιπο χρόνο. Και αναμφίβολα, ένα από αυτά είναι οι σινεφίλ βραδιές που διοργανώνεις στο σαλόνι σου, αυτές που σε «ταξιδεύουν» στον χρόνο, σε μέρη μακρινά ή φανταστικά, σε περιπέτειες που ξεπερνούν κάθε φαντασία και κορυφώνουν την αδρεναλίνη.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, τις ταινίες που υπόσχονται πως θα σου προσφέρουν μοναδικές, καθηλωτικές εμπειρίες θέασης όταν είσαι μόνος ή με παρέα, τότε να ξέρεις πως στο Vodafone TV θα βρεις αυτό που ζητάς. Όχι μόνο επειδή προσφέρει περισσότερες από 10.000 ώρες οn demand περιεχομένου, αλλά επειδή περιλαμβάνει μεγάλες παραγωγές των studio της Disney μέσω του Disney+, αγαπημένα blockbuster από Warner Bros και όχι μόνο.

Αποκλειστικές σειρές, ταινίες και nτοκιμαντέρ με την υπογραφή της HBO, εντυπωσιακά animation για μικρούς και μεγάλους, υπερηρωικές και διαχρονικές ταινίες, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που θα κάνουν αξέχαστα και άκρως… κινηματογραφικά τα φετινά Χριστούγεννα. Τρεις από αυτές τις ταινίες, λοιπόν, παρουσιάζουμε στο κείμενο που ακολουθεί, καθώς είναι αυτές που θα «απογειώσουν» τις βραδιές των γιορτών.

Ένα συναρπαστικό «ταξίδι» στο μαγικό σύμπαν του Harry Potter

Αν μεγάλωσες ξεφυλλίζοντας τα βιβλία της J. K. Rowling, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα σε καλέσουν στο Hogwarts, τότε μάλλον είχες πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Και είτε ανακάλυψες το μαγικό σύμπαν του Harry Potter μέσα από τις λέξεις, είτε από τη μεγάλη οθόνη, ξέρεις πως ποτέ δεν θα είσαι too old για να πεις «όχι» σε έναν μαραθώνιο με το Harry Potter saga. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να γνωριστείς ή να συναντηθείς ξανά με τον Harry, πατώντας «play» στην ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος»; Να είσαι σίγουρος πως ξεκινώντας αυτό το «ταξίδι», εκεί όπου τα πρόσωπα των πορτρέτων μιλάνε και ένα wingardium leviosa σηκώνει μέχρι και βράχο, θα νιώσεις πάλι παιδί!

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η Εκδίκηση» ή ένα παιχνίδι με τον Simon

Οι συστάσεις για τη σειρά ταινιών δράσης «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» είναι μάλλον περιττές. Η πρώτη ταινία «έσπασε» ταμεία και ανέδειξε τον Bruce Willis σε σούπερ σταρ, ενώ ακολούθησαν άλλες τέσσερις , με την τρίτη, δηλαδή το επικό «Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η Εκδίκηση» (Die Hard: With a Vengeance), να είναι εκείνη που αγαπήθηκε περισσότερο. Στην τρίτη ταινία, o κεντρικός ήρωας, John McClane, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, γεγονός που τον σπρώχνει στο ποτό. Όλα αλλάζουν, όμως, όταν μία βόμβα σκάει σε ένα πολυκατάστημα και ένας μυστήριος άντρας, ο Simon, καλεί στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να παίξει ένα παιχνίδι με τον McClane.

Κάπως έτσι, λοιπόν, θα ζήσεις μία καθηλωτική περιπέτεια με τον Bruce Willis. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, άλλωστε, για να το παρακολουθήσεις, είναι να επισκεφθείς το «It’s Christmas time» αφιέρωμα του Vodafone TV, το οποίο περιλαμβάνει τις ταινίες που θα σε βάλουν σε γιορτινό mood.

Και επειδή τα Χριστούγεννα δεν είναι ο μόνος λόγος που γιορτάζουμε, να ξέρεις πως φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του «Ψυχρά και Ανάποδα», της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, η οποία συγκέντρωσε εισπράξεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων και είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.

Για αυτό και το Vodafone TV πραγματοποιεί έναν μεγάλο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα,  οι συνδρομητές του που θα ενεργοποιήσουν το Disney+ και θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό έως και τις 17/01/24, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι 6 ημερών με προορισμό τη Νορβηγία!

Μία οικογένεια 4 ατόμων θα κλείσει βαλίτσες για Νορβηγία και θα ζήσει μία παραμυθένια και περιπετειώδη εμπειρία, εμπνευσμένη από το «Frozen». Η εμπειρία περιλαμβάνει βόλτες με snowmobile στο παγωμένο φιόρδ και στο τοπίο γύρω από το Snowhotel, νυχτερινή περιήγηση με λεωφορείο σε σημείο που φαίνεται το φαντασμαγορικό Βόρειο Σέλας, πεζοπορία στο χιόνι με χιονορακέτες, επίσκεψη σε σπίτι ντόπιων κατοίκων για γνωριμία με την τοπική κουλτούρα, καθώς και μία ξενάγηση-γνωριμία με την κουλτούρα των Σάμι.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, μπες στο Vodafone.gr και δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Αν δεν έχεις ήδη συνδρομή στο Vodafone TV, μπορείς να την εξασφαλίσεις ως standalone υπηρεσία με 9,90 ευρώ τον μήνα ή εναλλακτικά, κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps. Έτσι, θα απολαμβάνεις ένα πλούσιο περιεχόμενο από Disney+, HBO και ViaPlay, ενώ συγχρόνως, θα έχεις τις πιο υπερυψηλές ταχύτητες στην πιο προνομιακή τιμή!

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024