Η Χιρόνα αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της La Liga και όντας πρώτη σοκάρει αγωνιστική με αγωνιστική περισσότερο κόσμο.
Βέβαια, με μία τόσο ξέφρενη πορεία, κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν τα βλέμματά τους στα «αστέρια» της ισπανικής ομάδας.
Ο καταλανικός σύλλογος έχει ένα «πλούσιο» ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ο Μιγκέλ Γκουτιέρεθ.
Ο 22χρονος αμυντικός αποτελεί τη βασική επιλογή του Μίτσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας και μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, σε σημείο που η Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.
Η «Βασίλισσα» είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι καθώς το καλοκαίρι του 2022 αποχώρησε για 4 εκατομμύρια ευρώ, με οψιόν επαναγοράς του παίκτη ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.
Σε 17 συμμετοχές φέτος έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 1 γκολ και 4 ασίστ.
Αυτά είναι τα ζευγάρια του Copa del Rey: Με ομάδες 4ης κατηγορίας Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάσης των «32» του Copa del Rey χωρίς να προκύπτει κάποιο «μεγάλο» ζευγάρι σε αυτή τη φάση του θεσμού.
Αναλυτικότερα, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είχαν την πιο βατή κλήρωση αφού θα αντιμετωπίσουν τις Μπαρμπάστρο και Αραντίνα, αντίστοιχα, οι οποίες είναι οι μοναδικές ομάδες από την 4η κατηγορία της χώρας.
Θυμίζουμε πως, τα παιχνίδια σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας είναι νοκ-άουτ, με τις ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για 90λεπτο και αν χρειαστεί θα υπάρχει παράταση και πέναλτι.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών