Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τρελαίνει» κόσμο η Λεβερκούζεν - Η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη την Ευρώπη (vids)

«Τρελαίνει» κόσμο η Λεβερκούζεν – Η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε όλη την Ευρώπη (vids)

Η Λεβερκούζεν έχει τον... χαβά της και πλέον είναι η μοναδική ομάδα σε όλη την Ευρώπη που παραμένει αήττητη, «τρελαίνοντας» τους πάντες με τις επιδόσεις της.

Η Λεβερκούζεν έχει πραγματοποιήσει ένα «εκρηκτικό» ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που «τρομάζει», παίζει φουλ επιθετικά και διεκδικεί όλους τους τίτλους!

Οι «ασπιρίνες» «τρελαίνουν» κόσμο και έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό φέτος, αφού μετά και το χθεσινό ματς με την Ντόρτμουντ και την ισοπαλία εντός έδρας με 1-1, έχουν παίξει αισίως 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και δεν έχουν καμία ήττα.

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο

Συγκεκριμένα, η Λεβερκούζεν προελαύνει τόσο στην Bundesliga, όσο και στο Europa League, ενώ συνεχίζει και στους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας. Στην Bundesliga είναι στην κορυφή με 35 βαθμούς σε 13 ματς και έχει 11 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στην Ευρώπη μετά από 5 ματς στον όμιλο έχει το απόλυτο και έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της στους «16».

Τα στατιστικά «τρομάζουν»

Συνολικά μετράει 18 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 20 ματς, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σκοράρει κατά ριπάς. Σε 20 παιχνίδια που έχει παίξει σε όλες τις διοργανώσεις έχει τον αδιανόητο αριθμό των 65 γκολ ενεργητικό, δηλαδή σκοράρει πάνω από 3 γκολ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, ενώ έχει δεχτεί μόλις 15.

Μετά την ισοπαλία εντός έδρας με την Ντόρτμουντ, οι «ασπιρίνες» είναι η μοναδική ομάδα από τις 5 κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης που έχει μείνει αήττητη σε επίσημα ματς για τη σεζόν 2023-24 και συνεχίζει. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Γηραιά Ήπειρο, ενώ πιθανότατα παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο, με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι το «κλειδί» για τις «ασπιρίνες».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024