Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: «Όταν χάνεις με τη χώρα σου η ήττα είναι ακόμα πιο πικρή» (pic)

Τζόκοβιτς: «Όταν χάνεις με τη χώρα σου η ήττα είναι ακόμα πιο πικρή» (pic)

Ο Τζόκοβιτς ανέλαβε την ευθύνη, για τον αποκλεισμό της Σερβίας από την Ιταλία για τα ημητελικά του Davis Cup

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και η Σερβία δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό του εφετινού Davis Cup, καθώς ηττήθηκαν από την Ιταλία με σκορ 2-1.

Η Ιταλία προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία της στο τελικό του Davis Cup, όπου έχει την ευκαιρία να δικεδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της, μετά το 1976. Αντίπαλός της στον τελικό θα είναι η Αυστραλία, η οποία επεκράτησε στν άλλο ημιτελικό της Φιλανδίας με σκορ 2-0.

Ο Τζόκοβιτς με την ήττα στο μονό από τον Σίνερ με σκορ 2-1, αλλά και την ήττα στο διπλό με τον συμπατριώτη του Μπολέλι από τους Σίνερ και Σονένγκο, ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Σερβίας, ενώ παράλληλα εμφανίσθηκε συναισθηματικά φορτισμένος στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς:

«Συγχαρητήρια στην Ιταλία για την πρόκριση στον τελικό. Το άξιζαν. Έπαιξαν καλά, ειδικά ο Γιάνικ στο μονό αλλά και στο διπλό. Έχασε ελάχιστες μπάλες σε όλο το ματς. Για μένα είναι πολύ μεγάλη απογοήτευση.

Αναλαμβάνω την ευθύνη. Είχα τρία match points και βρέθηκα τόσο κοντά στο να το κλείσω. Είναι κρίμα, πραγματικά. Έτσι είναι το άθλημα. Όταν χάνεις με τη χώρα σου, το συναίσθημα είναι ακόμα πιο πικρό», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τενίστας.

Στη συνέχεια δεν θέλησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του, λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί θα ακουστεί σαν δικαιολογία. Προφανώς είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούσα να ενθαρρύνω τον εαυτό μου γι’ αυτή την εβδομάδα.

Όλη τη σεζόν σκεφτόμουν αυτή την εβδομάδα με την ομάδα του Davis Cup. Προσπάθησα να συνεισφέρω. Τα κατάφερα στον πρώτο αγώνα, σήμερα δεν ήταν γραφτό».

Sports in

Ελ Κααμπί: «Ήρθαμε για νίκη, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε» (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε έναν θρίαμβο που όπως τόνισε πίστευαν όλοι μέσα στην ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024